Competiția Lumi s-a încheiat

Au fost anunțați câștigătorii concursului de design de obiecte Lumi.

PURE de Sergiy Prudnikov.

În noiembrie 2015, Lumi a anunțat un concurs pentru cel mai bun concept pentru o serie de mobilier modular. În total, au fost trimise spre examinare 33 de lucrări realizate atât de designeri cu experiență, cât și de designeri începători, studenți și studenți postuniversitari ai Academiei de Stat de Arte și Industrie Ivan Franko. .. Stroganova. Cea mai bună lucrare a fost apreciată ca fiind Proiectul Pure al lui Sergey Prudnikov. În centrul conceptului.. forme simple care dau naștere la compoziții interesante de perete și independente, mature din punct de vedere tehnologic și ușor de produs.

Premii la categoria "Noroc cu designul de obiect" vor primi Ladimir Ogorodnikov pentru piesa din seria WoodCub Alexandra Sizintseva, Simple Forms.
Juriul a favorizat în special ideea «Triunghiular" Suren Tonoyan, care nu se potrivește deloc cu concurența, dar care merită totuși o nominalizare proprie «Altul talentat".

Ceremonia de premiere și prezentarea gamei Pure by Lumi vor avea loc la sfârșitul lunii aprilie.

PURE de Serghei Prudnikov.

Linia de mobilier WoodCUB de Vladimir Ogorodnikov.

Forme simple LUMI, de Alexandra Sizintseva.

Mobilier modular "Triangular", De Suren Tonoyan.


Explorați toate colecțiile de mobilier Lumi.

Citește mai mult  TRIO invită la expoziția reînnoită
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: