Cum sunt realizate bucătăriile lăcuite Leicht

Compania germană Leicht produce mobilier de bucătărie de peste 80 de ani. Seturile funcționale, durabile și ergonomice sunt renumite pentru formele lor arhitecturale și fronturile lăcuite elegante. Cum se fabrică bucătăriile Leicht? Iată un raport de la o fabrică germană renumită.

Înființată în 1928, Leicht este considerată astăzi unul dintre cei mai importanți producători de mobilier de bucătărie premium. Bucătăriile lăcuite au primit în repetate rânduri premii de design prestigioase, cum ar fi Interior Innovation Award, Red Dot Award și if Award. Fast fashion și tendințele actuale nu acordă prea multă atenție aici. Crearea de mobilier "dincolo de timp", care va arăta bine și astăzi, și mulți ani mai târziu. Modelele Leicht sunt extrem de robuste și durabile, astfel încât bucătăria dvs. preferată poate fi într-adevăr transmisă nepoților dvs.

Acest lucru este posibil datorită materialelor de înaltă calitate ( materiile prime utilizate sunt ecologice ) și a atenției la detalii în planificare și asamblare. Toate unitățile sunt practice în stil german bazate pe principiile ergonomiei. Și poate fi personalizat după cum se dorește. Există 5.000 de nuanțe diferite de lac disponibile pentru mobilierul de bucătărie, de exemplu. Disponibil în finisaje lucioase, mate sau texturate. Iată o fotografie pas cu pas a modului în care sunt lăcuite fronturile de bucătărie Leicht.

Rama din MDF este acoperită cu o peliculă subțire de polimer înainte de lăcuire pentru a crea o suprafață fără cusur. Șlefuirea ulterioară în fiecare etapă conferă lemnului o mai bună aderență la materiale, iar lacul se aplică lin și uniform.

Centrele de lăcuire Leicht folosesc lacuri pe bază de apă, ecologice și prietenoase cu sănătatea.

Citește mai mult  Cum de a alege un blat de bucătărie

În fabrică se produc nu numai fațade, ci și piese și accesorii de interior. Astfel, ușile și rafturile dulapului pot fi vopsite în culoarea dorită.

Fiecare componentă a viitoarei bucătării este pulverizată manual cu un pistol de lac.

Lacul este aplicat într-o cabină fără praf, cu un sistem special de protecție.

În timpul procesului de uscare, lacul este întărit cu ajutorul unui sistem inovator de întărire dublă și al sistemului practic de întărire UV. Acest lucru conferă acoperirii un efect deosebit de dur și permanent.

Finisajul de lustruire se face manual pe o mașină.

Fațadele sunt supuse unui control vizual amănunțit. Și, dacă este necesar, se trimite din nou pentru șlefuire sau lăcuire.

Înainte de a trimite fronturile finite la depozite și magazine, fiecare dintre ele este învelită cu grijă cu folie protectoare pentru a proteja piesele de deteriorare până în momentul în care bucătăria va fi instalată la domiciliul cumpărătorului.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: