Interior trendy de la Diesel

Iubesc hainele de la Diesel? De ce să nu vă "îmbrăcați" casa în același stil? Noua colecție de lămpi și mobilier a mărcii a fost prezentată la Salone Internazionale del Mobile din 2009. Marii designeri de interior italieni, Moroso și Foscarini, au proiectat modelele pentru faimosul brand de denim.

Compania italiană Diesel, un producător popular de blugi, îmbrăcăminte casual și accesorii, a decis să meargă dincolo de produsele destinate persoanelor. În colaborare cu fabricile Foscarini Moroso obiecte produse pentru casă – lămpi și mobilier.

Mobilierul Moroso avea deja un design ironic. Așadar, colecția comună cu Diesel se potrivește bine cu filozofia brandului: unele scaune și mese au imprimeuri denim. Nu este deloc derutant pentru nimeni.

Potrivit lui Renzo Rosso ( Renzo Rosso ) președinte al Diesel, colecția Successful Living oferă clientului posibilitatea de a se exprima. Acum puteți adăuga personalitate la casa dvs. cu articole, al căror stil este aproape de el. Colecția Successful Living ( Română. – "viață de succes" ) dezvoltat de biroul de design al mărcii Diesel ( Diesel Creative Team ) sub conducerea directorului de creație Diesel Wilbert Das ( Wilbert Das ). Colecția Successful Living prezintă două tendințe: Rock ( tineresc și avangardist ) și Camp ( mai "matur" și mai relaxat ).

  • De la 36

Unele dintre corpurile de iluminat din colecție amintesc de microfoanele în stil retro.

Modelele sunt inspirate de muzică ( tendințe de la rock la pop ) și stiluri de la casual la vintage. Unele sunt tapițate în piele neagră și sunt prevăzute cu crampoane ca niște jachete rock, altele sunt stilizate ca niște carcase de instrumente, iar altele seamănă cu o placă turnantă de DJ.

  • În imagine: Xraydio 1 Razza de Moroso
  • În imagine: Discul Xraydio 2 de la fabrica Moroso
  • În imagine: Xraydio 3 Natura Morta de la fabrica Moroso
  • În fotografie: Xraydio 1 Razza din fabrica Moroso

În imagine: Xraydio 1 Razza de Moroso.

Designul unui grup separat de piese de la Diesel este inspirat de specificitatea razelor X – mobilierul este decorat cu amprente sub forma unor "imagini cu raze X" de la un birou de DJ, un schelet de pește de mare adâncime și o natură moartă.

Pe un suport special creat pentru proiect
Citește mai mult  20 de scaune din plastic la modă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: