Un loc în care să te întinzi în căldura verii?

Mare, verdeață și verdeață. Colecția de vară Tribù la iSaloni 2013.

Tribù – pionierul designului în aer liber. Marca belgiană a fost una dintre primele care a combinat interiorul și exteriorul cu mobilier cu dublă utilizare: pentru casă și pentru grădină. Noua colecție de mobilier prezentată la iSaloni- 2013, în cea mai bună tradiție Tribù. Aspectul este universal, iar materialele sunt practice: metal, lemn de tec și țesături speciale pentru utilizare în exterior.

Motive naturale.. în mese și scaune Branch de Lievore Altherr Molina. Picioarele și baza sunt realizate din aluminiu, deși sunt în stilul ramurilor de copac. Culori de vară: tonuri de mare, nori, iarbă și pământ.

Canapea Visà vis încurajează conversațiile lungi. Ajutat de perne confortabile și de un podium sub pahare. Acesta vine cu un set de.. Șezlong și scaune Visà vis cu spătare de răchită. Autor- designer Piergiorgio Cazzaniga ( Piergiorgio Cazzaniga ).

Vara "răchită" Seria Visà vis face ecoul decorului noii colecții Tribù în sine. Era vorba de canapeaua și fotoliul Monica Armani ( Monica Armani ). Brațete și spătar tricotate mari vă invităm să vă relaxați și să vă destindeți.

Citește mai mult  Hârtie geometrică
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: