Willisau picteaz─â o mas─â cu graffiti

Masa de sufragerie Willisau a fost proiectat─â de renumitul artist Craig Costello.

Modelul VARINO de la brandul elve╚Ťian Willisau.. Nu este doar o mas─â de luat masa, ci un adev─ârat obiect de art─â. Blatul ╚Öi piciorul s─âu ├«ntunecat sunt decorate cu stropi ╚Öi stropi de vopsea alb─â. Astfel de modele abstracte Semn─âtur─â semn─âtur─â a celebrului artist american Craig Costello ( Craig Costello ) fondatorul brandului KRINK.

Artistul a ├«nceput ca artist de graffiti de strad─â, iar de atunci a colaborat cu branduri de renume interna╚Ťional. ├Änainte de masa Willisau, a avut timp s─â picteze un BMW Mini, un ceas Casio, o geant─â Coach ╚Öi multe altele. Marca Willisau este reprezentat─â ├«n Rom├ónia de CMI GROUP.


Adresa de contact a showroom-ului CMI GROUP.

Cite╚Öte mai mult  24 de mese ovale
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: