Canapele modulare

Ce sunt canapelele modulare ╚Öi la ce sunt bune?? Cum s─â le deosebe╚Öti de cele conven╚Ťionale? Ce este o canapea modular─â?? R─âspunsurile la aceste ├«ntreb─âri ╚Öi multe altele.

Alegerea decoratorului. Dacă aș cumpăra o canapea pentru mine, și nu aș fi absolut deloc limitat ( nici de bani, nici de mărimea camerei ) ar fi

Alegerea unui decorator. Dacă aș cumpăra o canapea pentru mine și nu aș fi absolut deloc limitat de nimic ( nici de bani, nici de mărimea camerei ) ar fi Hide

Prin ce se deosebesc canapelele modulare de canapelele obișnuite??

Canapele obi╚Önuite: f─âcute o dat─â pentru totdeauna. Aproape toate canapelele fabricate pot fi clasificate ├«n dou─â tipuri: obi╚Önuite sau modulare. Designul primelor este tradi╚Ťional: este imposibil s─â le m─ârim sau s─â le mic╚Öor─âm dimensiunea ajung la groapa de gunoi, deoarece au fost create ├«n fabric─â. Aceste canapele sunt proiectate ini╚Ťial pentru o anumit─â cantitate de locuri, ╚Öi destul de limitate. Nu ve╚Ťi g─âsi un model gigant printre canapelele tradi╚Ťionale.

Canapele modulare: p─âr╚Ťile componente. Spre deosebire de o canapea obi╚Önuit─â, o canapea modular─â nu este configurat─â strict. Acest lucru ├«nseamn─â c─â pute╚Ťi determina singur aspectul, dimensiunea ╚Öi construc╚Ťia articolului atunci c├ónd face╚Ťi achizi╚Ťia. Nu este suficient s─â ar─âta╚Ťi cu degetul spre canapeaua gata f─âcut─â din expozi╚Ťie Te vor duce la designerul t─âu pentru o sesiune de design ├«n magazin, pentru a le trasa ├«mpreun─â. ├Ämpreun─â cu un profesionist, ve╚Ťi selecta toate blocurile care vor compune viitoarea canapea. Apropo, ar fi mai corect s─â vorbim nu despre o canapea, ci despre un sistem modular, deoarece acesta poate consta nu numai din canapea, ci ╚Öi dintr-un puf, un fotoliu ╚Öi a╚Öa mai departe. Unele colec╚Ťii cuprind p├ón─â la 60 de unit─â╚Ťi tapi╚Ťate care pot fi conectate ├«ntre ele.

Cite╚Öte mai mult  Otto Stelle invit─â designerii

Sistemul modular v─â permite s─â v─â crea╚Ťi propria canapea ├«n m─ârimea ╚Öi forma dorit─â.

Canapele modulare: caracteristicile

Set canapea pentru adul╚Ťi. Astfel, canapelele modulare sunt formate din mai multe elemente, diferite ca m─ârime ╚Öi form─â. L─â╚Ťimea ( 60-70-80-80-90 sau 100 cm ), ad├óncimea modulelor, ├«n─âl╚Ťimea sp─âtarelor etc. pot varia.. La un cap─ât al canapelei pot fi pufuri joase ╚Öi ad├ónci, iar la cel─âlalt cap─ât poate fi un sec╚Ťional Elemente ├«nalte ╚Öi late, cu sp─âtar convertibil.

Există zeci de moduri de a asambla o canapea modulară! Se poate extinde pe orice lungime, poate acoperi o întreagă cameră, se poate curba la stânga și la dreapta. Nu există două canapele modulare la fel!

Canapelele modulare sunt asamblate din elemente de dimensiuni și forme diferite și în moduri diferite, astfel încât fiecare este unică.

Canapele modulare: o gam─â de variante

Canapele sec╚Ťionale. Canapelele modulare pot avea dou─â tipuri de design- rigid sau liber. ├Än primul caz, unit─â╚Ťile de ╚Öedere sunt conectate permanent una la alta, iar canapeaua este conceput─â pentru a fi utilizat─â ca atare. Canapeaua se nume╚Öte canapea sec╚Ťional─â. ├Äl comanda╚Ťi ├«ntr-un magazin, aleg├ónd unit─â╚Ťile potrivite de scaun, sp─âtar ╚Öi cotiere. Acestea sunt montate ├«n fabric─â ├«n conformitate cu planul de proiectare ├«ntocmit cu participarea dumneavoastr─â (├«n fabric─â ). Canapeaua sec╚Ťional─â nu poate fi demontat─â ╚Öi rearanjat─â independent. Sau foarte dificil – Acestea necesit─â unelte ╚Öi for╚Ť─â fizic─â.

Canapele sec╚Ťionale au un design modular, dar sec╚Ťiunile individuale sunt montate ├«n fabric─â.

Canapeaua poate fi transformat─â rapid ╚Öi u╚Öor ├«ntr-o varietate de forme diferite. A doua op╚Ťiune- O canapea care este alc─âtuit─â din piese individuale, libere. Forma sa poate fi schimbat─â chiar ╚Öi ├«n fiecare zi, ├«n func╚Ťie de starea ta de spirit: ast─âzi canapeaua este ├«nclinat─â spre dreapta, m├óine- la st├ónga. Fie c─â canapeaua este dintr-o singur─â bucat─â, fie c─â este ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n buc─â╚Ťi ╚Öi ├«mpr─â╚Ötiat─â prin camer─â. ╚śi dup─â un an, ve╚Ťi cump─âra c├óteva elemente noi sau poate ve╚Ťi arunca un modul obosit, schimb├ónd complet designul familiar. ( ├Än acest scop, unii produc─âtori lanseaz─â elemente noi pentru programele din ultimii ani. ) Modulele mari pot fi folosite ca piese de mobilier independente Pouf, ╚Öezlong, fotoliu. Acesta este motivul pentru care se vorbe╚Öte despre un "program modular de scaune", nu doar o canapea modular─â.

Cite╚Öte mai mult  Tipuri de dulapuri

Canapele modulare transformabile sunt compuse din mai multe elemente independente, cu cadru propriu, care pot fi utilizate independent unul de cel─âlalt sau ca o singur─â compozi╚Ťie – o structur─â complet─â.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: