Primăvară și toamnă în Imperiul Celest la CIFF 2015

Cea mai mare expoziție de mobilă din lume, CIFF, va avea loc în două etape: în martie la Guangzhou și în septembrie la Shanghai.

CIFF ( China International Furniture Fair )- cel mai mare din lume și unul dintre cei mai importanți din industria asiatică a mobilei. CIFF 2015 va avea o suprafață totală de expunere de 1,12 milioane de metri pătrați. . 4.500 de expozanți din 32 de țări își vor prezenta colecțiile. Peste 200.000 de persoane din 190 de țări sunt așteptate să viziteze expoziția. Expoziția din acest an se va desfășura în trei etape.

Prima fază va avea loc 18 – 22 martie China Import& Târg de export în Guangzhou. Accentul va fi pus pe piesele de mobilier și pe soluțiile de interior gata făcute, precum și pe modelele de exterior, accesorii, textile.

A doua fază va avea loc de la 28 martie la 1 aprilie de asemenea, în Guangzhou. Accentul va fi pus pe sectorul serviciilor. Va fi expus mobilier pentru birouri, hoteluri, săli de așteptare, clădiri publice mari etc., precum și echipamente și materii prime. Alte vernisaje vor avea loc în pavilionul 12.1, care va găzdui echipamente și materii prime pentru producția de mobilier tapițat, saltele și instrumente de tăiere.

A treia fază- o inovație majoră în acest an. Aceasta este sesiunea de toamnă, care va avea loc între 8 și 12 septembrie în Shanghai, la noul National Convention and Exhibition Center. Căutați aici mobilier pentru casă, mobilier de birou, mobilier de grădină, țesături, accesorii, echipamente și materii prime pentru industria mobilei. Printre expozanți s-au numărat companii din SUA, Italia, Franța, Marea Britanie, Belgia, Portugalia, Australia și Turcia.

Citește mai mult  Deschideți porțile!


Citiți mai multe despre CIFF pe site-ul oficial.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: