Cum să alegi tapetul copiilor tăi: 8 sfaturi profesionale

Vârsta copilului, caracteristicile sale psihologice, cerințele de igienă – toate influențează alegerea materialului și decorarea tapetului în pepinieră. Explicați opțiunile.

1. Alegeți materialul potrivit. Tapetul pentru camerele pentru copii ar trebui să fie fabricat din materiale ecologice și să fie hipoalergenic. Aceste caracteristici sunt depășite de hârtie, fleece și ( pentru cei care nu sunt strâmtorați de bani ) acoperiri textile. Așa-numitul "tapet lichid" va fi de asemenea de ajuns. Dar tapetul de vinil, în ciuda tuturor aspectelor sale practice, trebuie să fie abandonat. De asemenea, cel mai bine este să căutați un adeziv special conceput pentru camerele copiilor ( disponibil la producători precum Henkel, Pufas și alții. )

3. Procedeți cu prudență atunci când alegeți un motiv. Nu vă "mulțumiți" Basmul și personajele de desene animate pe toți pereții într-o pepinieră. În primul rând, poate excita psihicul și, în al doilea rând, copiii cresc și își schimbă gusturile foarte repede. Alegeți o acoperire neutră.

4. Asortați-vă setul cu stil. Acoperiri monocrome și cu modele, borduri, fototapet, panouri Mulți producători oferă colecții cu un singur stil. Elementele individuale pot fi asamblate după gustul dumneavoastră și în funcție de vârsta copilului dumneavoastră. Aceste colecții pot fi găsite în cataloagele A.S. Création, Boråstapeter, Camengo, Harlequin, York Wallcoverings și alții.

Colecții de tapet tematic pentru camerele copiilor – inclusiv tapet, autocolante, picturi murale și borduri.

  • York Three Sisters Studio Brothers&Sisters IV BT2849 de York Wallcoverings
  • Tapet KIT301 de Khroma
  • Imagine de fundal 2652 de BorasTapeter
  • Tapet 307007 / 307017 de la fabrica Eijffinger

York Three Sisters Studio Brothers & Sisters IV BT2849 by York Wallcoverings.

Citește mai mult  Mozaic ceramic

Împreună cu tapetul, colecția poate include și țesături decorative cu un model similar.

În imagine: tapet și țesătură Spitfires Blue de PaperBoy.

5. Asamblați un tapet foto în mai multe părți. Companii precum Eijffinger, Mr Perswall și SKOL oferă panouri individuale care sunt unite de o temă comună. Provocarea este să potrivești tapetul cu dimensiunea: fie trebuie să sacrifici o parte din țesătură în jurul marginilor, tăind-o, fie ( dacă peretele este mai mare decât panoul ) să împrăștii pânzele în locuri diferite și să umpli spațiul gol dintre ele cu o acoperire de o singură culoare. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să vă creați propriul tapet foto exact la dimensiune.

6. Împărțiți o cameră în zone. Atunci când alegeți tapet pentru camera copiilor, țineți cont de faptul că copilul își petrece cea mai mare parte a timpului acolo. O grădiniță ar trebui să ofere spațiu pentru joaca imaginativă și un colț liniștit unde vă puteți concentra sau relaxa. Deci, cel mai bine este de a combina o varietate de modele și un capac de o singură culoare cu modele, tapet foto și panouri. Cele două sfaturi anterioare vă vor ajuta.

Nu aranjați toți pereții din camera unui copil în același mod. Folosiți tapet diferit pentru zonele de joacă, de învățare și de dormit separate. Combinați finisaje simple și ornamentale.

7. Puneți lucrurile în perspectivă. În cazul în care, uitându-vă la fotografia catalogului de tapet pentru copii pe care ajungeți să admirați, amintiți-vă că camera ar trebui să fie, de asemenea, mobilier. Peretele care urmează să fie acoperit de panou trebuie să fie complet deschis ochiului: dacă chiar și o singură bucată este ascunsă de un pat sau un dulap, efectul este pierdut.

Citește mai mult  Greta Wolf se pregătește pentru noul an

8. Explorați creativitatea. Nu vă grăbiți să vă certați copilul pentru tapet! Este mai bine să alegeți un tapet care va da frâu liber potențialului său artistic. Un număr de producători oferă tapet pentru camerele pentru copii, care nu este complet vopsit. Această plăcere este lăsată pentru micul stăpân al camerei. O altă opțiune interesantă este Modele de tapet ( de Tres Tintas, de exemplu ). Mozaicul este un mozaic tridimensional care poate fi asamblat într-o imagine și este însoțit de o pensulă, lipici și o diagramă.

Desenul pe pereți este posibil! Există o mulțime de tapet de colorat pe piață: luați vopsele și creioane și copilul dumneavoastră poate decora pereții camerei după gustul dumneavoastră.

Alegerea tapetului pentru copii

Tapet Zagazoo Skateboarders W6064-03 din colecția Zagazoo de Osborne& Micul Tapet roșu Jubilee Square din colecția Sanderson's Options 11 Wallpapers Tapet Disney I DK6074 din colecția Disney I by York Wallcoverings
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: