Plăcile de lumină

"Țiglă" spaniolă cu o surpriză de la Apavisa la Cevisama.

Cea de-a 31-a ediție a Cevisama, expoziția internațională de ceramică, finisaje și echipamente pentru bucătării și băi, s-a încheiat la Valencia. Expoziția a reunit peste 61000 de expozanți și invitați din întreaga lume. Una dintre cele mai mari expoziții a fost Tile of Spain, dedicată plăcilor ceramice spaniole. Cele mai recente tendințe în materie de țiglă sunt prezentate aici: imitații de tapet de hârtie, țesătură și lemn; vintage cu un accent englezesc; negru ascetic, luxul artei bizantine și epoca țarilor ruși.

Una dintre cele mai mari tendințe.. «inteligent Ceramică- reflectate în colecția brandului Apavisa. Plăcile LightConcept sunt tehnologice și foarte decorative. pătrate, cu margini unghiulare sau ondulate, elementele colecției creează un relief expresiv pe perete. Impresia este accentuată de iluminarea integrată. Lumina strălucește prin fante și crăpături, ceea ce face ca plăcile să "plutească" în aer.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: