Uși de interior pentru 10 și 50 de mii. Care este diferența?

Materialul, designul și finisajul sunt principalii factori care influențează prețul ușilor de interior. Care sunt diferențele dintre modelele din diferite categorii de preț? Ce puteți realiza cu un anumit buget.

Ce este inclus?

Preț pentru ușile de interior. Pe lângă materiale, design și finisaje, este influențată și de cerințele tehnice, cum ar fi necesitatea de a adapta dimensiunea ușii la înălțimea sau lățimea deschiderii. Grosimea pereților poate face, de asemenea, lucrurile diferite: în cazul în care lățimea cadrului este mai mică decât grosimea pereților, aveți nevoie de ( benzi suplimentare ) și apoi benzi de lemn, plăci aglomerate sau MDF. Pentru o ușă de interior veți avea nevoie de obicei de cinci arhitrave și trei arhitrave, care pot adăuga 30-40% la costul ușii. Costurile pentru hardware sunt calculate separat, deoarece acestea depind prea mult de gusturile și nevoile individuale.

Ușă de interior MDF Basic V de la Impronta.

Opțiune practică

Uși de interior din MDF: 10-15 mii. Leu. Prețurile ușilor de interior din tipuri ieftine de lemn, panouri MDF și furnir artificial sunt destul de accesibile. Modelele democratice este mai bine să le căutați în cataloagele producătorilor autohtoni ( ușile străine laminate din această categorie sunt mult mai rare, în plus, transportul afectează și el costul ). Cu paleta sa largă de culori și cu diverse geamuri, această ușă ieftină se poate integra în orice interior modern.

Ușă placată Contraste Particula de la Bonita Casa.

Imitație de lux

Uși de interior cu furnir: 15-25 mii. Rule. Pentru această sumă de bani puteți cumpăra o ușă de calitate din România sau Italia, finisată cu un furnir natural din lemn prețios sau laminat Ușa are un furnir din lemn artificial care imită culoarea și textura lemnului. Stuc și vitralii – Tehnologia de fuziune este o opțiune costisitoare, dar o puteți înlocui cu inserții de sticlă colorată, fuziuni sau vitralii ( geamurile de sticlă colorată sunt sinterizate împreună la o temperatură ridicată ).

Ușă de interior din lemn masiv Special Doors 12 by ComTür.

O operă de artă

Uși de interior premium: 25-50 mii. Leu. Prețurile ridicate pentru ușile de interior din această clasă se explică prin faptul că aceste uși pot juca un rol cheie în decorarea interioară. Acestea pot fi realizate atât în stil modern, cât și clasic și pot fi decorate cu finisaje deloc ieftine ( vitralii cu tehnici antice, încrustate cu metale și pietre prețioase, rozete, capiteluri, pictate manual, patinate, geamuri de sticlă colorate, etc. ). Accesorii de înaltă calitate mânere, balamale, balamale, încuietori.. adaugă, de asemenea, valoare ușii, plasând-o în categoria premium.

Citește mai mult  Piața ferestrelor din plastic: 5 criterii pentru alegerea serviciilor unei companii de distribuție

Alegerea ușilor

Ușa Sinthesy swing S2 din colecția Sinthesy de la FOA FOA Tekno 04 ușă de interior din colecția Tekno Ușa de intrare C120 de Turri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: