Ce burghie de metal sunt cele mai bune?

Metalul este un material de înaltă densitate, deci pentru forajul său are nevoie de exerciții speciale. Care dintre acestea sunt cele mai bune – este dificil de spus, deoarece un tip universal de burghiu nu există. Dacă un master experimentat poate ridica cu ușurință și rapid instanța perfect adecvată, atunci un utilizator neexperimentat într-o astfel de afacere poate fi confundat. În acest articol vom învăța ce exerciții metalice sunt cele mai bune.

Examinați producătorii

În prezent, mulți producători mari produc burghie de înaltă calitate și fiabilă pentru forajele metalice. În magazinele specializate, aceste elemente sunt prezentate într-o gamă largă. Aflăm mai multe despre câteva firme populare care oferă accesorii de metal bune pentru alegerea consumatorilor.

 • Metabo. Marca germană celebră produce exclusiv burghie de înaltă calitate care se caracterizează prin rezistență și fiabilitate ridicată. Mulți maeștri aleg pentru muncă cu piese metalice Exclusiv burghiu metabo. Dispozitive moderne de încoronare de la marca germană, care se pot bucura de durabilitate sunt deosebit de populare.

 • Haisser. Produse inconsistente durabile și rezistente la uzură pe Metal oferă acest producător renumit din Germania. Produsele de păr sunt vizate în cele mai dificile condiții, prin urmare, nu eșuează comandantul chiar și sub influența sarcinilor semnificative. Marfa Un număr de unități de marcă sunt bogate – nu numai că burghiele metalice sunt prezentate la alegerea cumpărătorilor, dar și pe beton, sticlă, ceramică și lemn. Mai ales popularul Burser Haisser Buras, conceput pentru a lucra cu diverse materiale.

 • Dewalt. Producătorul american al cărui produse sunt fabricate în fabricile chineze. În sortimentul Dewalt, puteți detecta o mulțime de consumabile de foraj de înaltă calitate. Burghiele profesionale de marcă pot fi utilizate pentru o lungă perioadă de timp sub condiția de ascuțire adecvată. Compania ia, de asemenea, obligații de garanție, deci dacă cumpărătorul a achiziționat un produs defect, el poate fi fragil să o schimbe.

 • Diager. Marca franceză produce granule populare în Uniunea Europeană. Produsele Diager atrag cumpărătorii cu o calitate impecabilă. Gama de bers este imensă – a prezentat diverse opțiuni și alege produsul optim poate chiar și cel mai exigent maestru.

În producția de burghie, diaganul va folosi noi tehnologii, astfel încât acestea sunt obținute prin de înaltă calitate, practice și foarte puternice.

 • Ruko. Un alt producător major din Germania produce boraturi excelente pe o producție complet automatizată. Consumabilele Ruko se pot lăuda nu numai de rezistență la uzură, ci și capacitatea de tăiere a crescut, deci este foarte convenabil să lucrați cu ei. Prin burghiele acestui brand, maeștrii pot fi fragili pentru a face găuri în diferite tipuri de baze de foi, inclusiv în metale foarte dense.
Citește mai mult  Caracteristicile mixului uscat M300

 • „Interskol”. Compania rusă care operează din 1991. Produsele firmei îndeplinesc toate standardele de calitate existente și este în cerere nu numai în Rusia, ci și în Uniunea Europeană. Pentru forarea elementelor metalice „Interskol” produce o linie a echipei Pro, care se poate lăuda cu o resursă mare și o viteză excelentă de foraj. Datorită produselor producătorului intern, este posibil să se facă găuri perfecte de orice diametru în materialul de film subțire, împiedicând probabilitatea deformării sale.

 • „Enkor”. Marca rusă, produce produse diferite, printre care există și echipamente pentru tehnica relevantă. În sortimentul „Enek” puteți găsi copii de înaltă calitate pentru găurirea plăcilor ceramice, beton, sticlă și metal. Produsele firmei sunt demonstrate perfect în lucrare. „ENEK” atrage cumpărătorii nu numai de o bună calitate a bunurilor, ci și de o politică democratică de stabilire a prețurilor. De exemplu, prețurile accesibile se disting prin produse din seria populară HSS.

 • „Tulamash”. Calitatea de neegalat se poate lăuda cu produsul acestui producător rus. Sortimentul „Tulamash” este imens și a prezentat mai mult de 10 linii. Produsele firmei sunt solicitate nu numai în Rusia, ci și în țările CSI. Burghiele sunt fabricate din aliaj de înaltă calitate, proiectat pentru încărcături grele.

 • „Bison”. Produsele acestei firme rusești sunt în mare cerere, deoarece are etichete democratice de preț. Prețul scăzut nu afectează calitatea bunurilor. În sortimentul producătorului, puteți găsi mai multe exerciții diferite concepute pentru a lucra la diferite materiale.

 • „Atac”. Puterea maximă demonstrează furtunile acestei firme interne. „Attack” este una dintre cele mai vechi companii ruse care produc consumabile pentru instrumentele relevante. În gama de firme puteți găsi o mulțime de burghie de înaltă calitate pentru beton, lemn sau metal. Toate sunt fabricate din oțel doped cu aditivi unici speciali care fac produse de înaltă rezistență. Produsele sunt solicitate nu numai între indivizi, ci și întreprinderile mari.

  Desigur, o listă de branduri care produc boranturi metalice de înaltă calitate și practice nu se limitează la unitățile enumerate. Există încă o mulțime de firme mari și celebre de pe piață, deci există un consumator modern, de la care să alegeți.

  Evaluați cele mai bune burghieri

  Vom evidenția primele zece burghie de metal din diferite firme.

  • Irwin Turbo Max 10503992. Primul din burghiul de top este acest produs de înaltă calitate. Modelele Irwin Turbo Max 10503992 pot fi utilizate pentru a găti nu numai metalul, ci și materiale plastice și lemn. Aceste instanțe pot fi realizate din găuri din oțel inoxidabil folosind lichide de răcire. O rată bună de foraj este asigurată de o ascuțire specială. Setul de Irwin Turbo Max 10503992 include 15 burghie cu indicatori cu diametru diferit.

  • Hawra HSS-C Spiralbohrer GQ-3269 Acest produs a intrat în partea de sus a celor mai populare burghie de metal. Produsul este echipat cu 25 de burghie spirală cu diametre diferite. Produsele sunt completate cu nitrit de titan care le oferă o duritate suficientă și o stabilitate termică.
  Citește mai mult  Burghie: Ce sunt și cum să faci?

  • Dewalt DT7926 Extreme2 HSS. Următoarea poziție din rating aparține produsului unui mare marcă american Dewalt. Metal Bors DT7926 Extreme2 HSS este folosit atât acasă, cât și la diverse întreprinderi. Ele sunt caracterizate de o calitate strălucitoare și o viteză bună. Marginile găurilor realizate de aceste burghie sunt protejate de daune datorită dispozitivului de instrumente specializat.

  • „BISON MET-SH H19 Z6M5”. Burghie de calitate a producției interne sunt alese pentru carbon și pentru oțelul din aliaj. Acestea sunt fabricate din tăierea rapidă a P6M5, echipate cu o coadă cilindrică și se pot bucura de proprietăți de înaltă rezistență. Compoziția oferă 19 componente.

  • AEG HSS-G 4932430416. Unele dintre exercițiile de top din cadrul prețurilor democratice. Duzele sunt bine uimite și realizate din oțel rezistent la căldură ultra-învăluit. Capul de exerciții se deplasează cu un unghi de 135 de grade, datorită căruia este posibil să se realizeze o centrare ideală.

  • Metabo Bestell-Nr. 27 094 HSS-G. Burghie în formă de spirală de calitate impecabilă, folosite pentru a fora baze metalice. Modelele au o „coadă” a unei forme cilidizate cu ascuțire a vârfului de 135 de grade, astfel încât procesele de lucru să apară într-un timp scurt și cu o precizie perfectă.

  • „Enkor 25219”. Într-un pachet există burghie de diametru diferit – de la 1 mm. Până la 10 mm, 4 produse sunt furnizate. Vârful lor cilindric este fabricat din aliaj solid din cauza căruia crește timpul de finalizare a timpului de finalizare. Materialul de găurit – HSS. Kitul este vândut în multe magazine și are costul de 1500-1700 de ruble, pe baza termenilor punctului de tranzacționare.

  • Wurth Zebra Spiralbonhrersatz HSS. Borbările sunt recoltate din tăierea rapidă a oțelului HSS, caracterizată prin acuratețe perfectă și ritm de foraj. Specimene durabile și fiabile vor merge pentru forajele din oțel, fontă și plastic.
  • „Atac” H802-6. Unele dintre cele mai practice și ieftine exerciții. Bunuri puternice, puternice și fiabile, își fac rapid munca. Au inclus 8 unități cu un diametru de 3 mm. până la 10 mm. Acest set de la marca internă „atac” este în mare cerere în rândul maeștrilor tuturor nivelurilor.

  • BOSCH 2607017154. Liderul ratingului de astăzi. BOSCH 2607017154 burghie pot fi folosite pentru a declanșa atât prin găuri surde în oțel aliat sau nealiat. Din oțel, diferă o muncă rapidă. Vândute într-o cantitate de 25 de bucăți într-o cutie de plastic. În majoritatea magazinelor, costul acestui produs – 3000 de ruble.

  Criteriile de alegere

  Luați în considerare, având în vedere ce caracteristici puteți alege bora de metal de înaltă calitate.

  Oţel

  Pentru a funcționa exercițiile de lucru interne, este important să luați în considerare toate caracteristicile materialelor. Deci, pentru oțel sau aluminiu, este important să se respingă din costul bunurilor. Cele mai ieftine vor fi exerciții chinezești. Ei se sparg rapid si blunt. Pentru a găti o lungă perioadă de timp, trebuie să stocați într-o sumă considerabilă.

  Cel mai bine este să cumpărați secerări de metal de marcă pentru metal produse din oțel solid ultra-cultivat. Astfel de produse vor fi mai bine copiate cu munca lor și nu vor sparge constant.

  Culoare

  Căutând exerciții bune pentru metal, este recomandabil să se acorde atenție nu numai materialului din care sunt create, dar și pe culoarea lor. Luați în considerare ce vor indica diferitele colorări ale acestor dispozitive.

  • gri. Culoarea specificată are cele mai ieftine urși care nu se pot lăuda de înaltă calitate. Ele sunt fabricate fără tratamente care le fac mai durabile și mai puternice. În plus, produsele gri sunt adesea compuse din combustie, deoarece nu este protejată de ea.
  • Negru. În vânzare sunt adesea găsite duze negre. Acestea sunt copii care sunt tratate cu abur supraîncălzit. Ele sunt fiabile, durabile și de obicei au o valoare democratică.
  • Cu o nuanță de aur palidă. Astfel de culori au produse din oțeluri întărite, supuse unor tratamente suplimentare în cursul procesului de producție. Practic, puternic. Ele adesea aleg maeștrii de nivel profesional.
  • Cu pulverizare aurie strălucitoare. Această culoare se distinge de Boos scump de înaltă calitate.
  Citește mai mult  Șine din lemn în interior

  Marcare

  Alte criterii importante în alegerea burghiului optim. Marcarea reprezintă o anumită combinație de litere și numere care indică următoarele produse:

  • pe parametrii diametrului de găurit;
  • nivel de duritate din oțel;
  • prezența impurităților de metale;
  • Locul de producție.

  Produsele de cea mai bună calitate au marcajul URSS.

  Luați în considerare etichetarea existentă.

  • HSS-R, HSS-G. Opțiuni care au voie să cumpere pentru a interacționa cu oțelul din aliaj de diferite tipuri, cu un grad de rezistență la 900 H / kV. MM.
  • HSS-G CO5. Este posibil să se utilizeze pentru lucrările bazelor metalice cu un indicator de rezistență la 1110 h / mm. kv. Astfel de opțiuni pot fi utilizate în raport cu oțelul din oțel inoxidabil, carbon, rezistente la căldură și neepular.
  • HSS-GTIAN / TIN. Marcajul specificat este atașat pe duze cu o acoperire suplimentară (aluminiu de titan-nitrure). Ei lucrează la fontă din fontă, bronz, oțel de gunoi.

  Ar trebui vizualizat pe toate caracteristicile și proprietățile duzelor de pe burghiu metalic pentru a preveni erorile cu achiziția.

   Nu se recomandă să se salveze la achiziția lor, deoarece burghiele chinezești prea ieftine vor trebui să cumpere în mod constant după defecțiuni, din cauza cărora cheltuielile pot fi și mai impresionante.

   Următorul videoclip prezintă testul unui nou burghiu de metal.

   Evaluează articolul
   ( Nu există încă evaluări )
   Adauga comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: