Totul despre profilul lui gola

Bucătăria fără mâner se distinge printr-un design foarte original și elegant. Astfel de decizii au încetat mult să fie o minune, astfel încât acestea sunt găsite în prezent destul de des. Fatadele netede spectaculoase oferă un sistem modern Italian Gola. Ne vom da seama în toate caracteristicile și caracteristicile profilurilor acestui producător.

Particularități

Procedura de deschidere și închidere a modurilor de mobilier de orice tip (leagăn, alunecare, ridicare) atunci când se utilizează sisteme moderne Gola este efectuată de profiluri speciale. Aceste componente importante sunt atașate direct pe partea de capăt a fațadelor. Tipurile de secțiuni ale elementelor specificate sunt diferite, dar toate sunt ideale pentru producerea de modele moderne de mobilier de înaltă calitate. În primul rând, se referă la mobilier despicabil în stilul hi-tech.

Profile interesante Gola atrage o atenție deosebită de la designerii de interior acasă. Datorită utilizării detaliilor similare, mobilierul dobândește un aspect complet diferit.

În plus, elementele considerate au alte calități pozitive.

 • Datorită profilurilor dezvoltării italiene, este posibil să subliniem minimalistul de interior acasă. Este demn de remarcat faptul că minimalismul este astăzi la modă, prin urmare detaliile avute în vedere sunt în cerere.
 • Profile similare sunt foarte utile și necesare, dacă sunt instalate într-o cameră mică. De exemplu, într-o bucătărie mică, lipsa mânerelor obișnuite pe fațadele de mobilier va fi benefică să afecteze designul și pe prezența spațiului liber pentru acțiune.
 • Dacă profilurile Gola sunt instalate în bucătăria din colț, acesta va avertiza fațadele unul pentru celălalt. Astfel de probleme apar adesea atunci când mobilierul este echipat cu mânere standard.
 • Când spațiul este foarte îngust, atunci profilurile Gola vă permit să mutați confortabil – gospodăriile nu se agăță de haine pentru mânerele de pe fațade.
 • Profilurile moderne ale dezvoltării italiene sunt, de asemenea, atractive de faptul că procesul de curățare simplifică pur și simplu. Când nu există mânere obișnuite pe fațade și există numai articole de profil, atunci proprietarii nu trebuie să frecați zonele greu accesibile împreună cu accesoriile.
 • Utilizarea profilurilor Gola vă permite să protejați copiii mici de la rănirea mânărilor de mobilier.
 • Profilul sistemelor Gola sunt prezentate în diferite variante. Puteți găsi opțiunea perfectă pentru mobilierul oricărei umbre și forme.
 • Profilurile Gola sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, fiabile și durabile, care sunt proiectate pentru mulți ani de serviciu fără probleme. Elemente similare nu trebuie să repare sau să înlocuiască în mod regulat.

Caracteristicile pozitive enumerate ale profilurilor de centură Hola le fac printre cele mai populare pe piață. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra astfel de componente, este recomandabil să aflați despre deficiențele lor.

 • Dacă profilurile sunt utilizate pentru a adăuga fațade de mobilier, atunci în curând, suprafața lor începe să polueze foarte mult. Acest lucru se datorează atingerii prea frecvente. Traseele deosebit de notabile din degete sunt pe suprafețe care diferă în textura lucioasă.
 • Utilizarea profilurilor lui Gola este recomandabilă în toate cazurile. Trebuie să se țină cont de faptul că se potrivesc armonios în toate stilisticile interiorului.
 • Din atingerile aleatorii pot fi deschiderea inutilă a ușilor pe fațadele de mobilier. Cu un astfel de dezavantaj, mulți oameni se confruntă, care au decis să profite de detalii.
 • Fitingurile de înaltă calitate vor costa costisitoare. În plus, va necesita o îngrijire adecvată care nu poate fi neglijată.
Citește mai mult  Totul despre conectarea piulițelor

Deficiențele profilurilor Gola nu sunt atât de semnificative, dar trebuie încă să fie luate în considerare dacă doriți să achiziționați o opțiune similară.

Vizualizări și dimensiuni

Sa spus deja că elementele de profil moderne ale dezvoltării europene sunt prezentate într-o gamă largă de sortimente. Producătorii moderni produc mai multe modificări de profil. Fiecare dintre ele este potrivit pentru montarea în cazul celor sau a altor motive. Luați în considerare în detaliu ce caracteristici sunt cele mai populare produse Gola posedă.

Orizontală

Profilurile orizontale ale producătorilor celebri sunt foarte populare astăzi. Clasic sunt tipuri de elemente de profil în formă de L și C. Aceste componente sunt ideale pentru fațade, care sunt situate direct sub suprafețele de masă și de lucru. Profilurile orizontale în formă de L sunt deosebit de populare în acest caz.

Dacă vine vorba de bazele de fațadă ale celei de-a doua și toate rândurile ulterioare, tipul de profil al profilului C poate fi deja utilizat aici. Prin acest element, este posibil să se „apuce” în mod eficient și fundul și fațadele superioare. Soiurile orizontale sunt fabricate din materiale diferite și pot avea o culoare diferită. Toți unesc doar cea mai înaltă calitate și design atractiv.

Vertical

Profilul mânerului de la Gola nu poate fi doar orizontal, ci și vertical. Astfel de soiuri sunt, de asemenea, în cea mai mare parte, sunt fabricate din aluminiu și sunt caracterizate de o calitate bună. În mod tipic, profilurile luate în considerare sunt instalate pe modelele superioare de mobilier, de exemplu, dulapuri sau cutii.

Profilele verticale ascunse sunt adesea vândute însoțite de un fundal frumos. Datorită acestei adăugări, designul interior începe să se joace cu vopsele complet noi.

Profile spectaculoase spectaculoase cu aspect de lumină în atmosfera modernă modernă.

Profilurile Gola de înaltă calitate sunt realizate cu parametri dimensionali diferiți. Cumpărătorii pot alege detalii care au înălțimi diferite, lungime și lățime. Cel mai adesea în vânzare există structuri integrate de profil care au astfel de dimensiuni:

 • 27 (lățimea) x56 (înălțime) x4100 (adâncime);
 • 20x20x4000;
 • 27x19x4000;
 • 27x56x4050;
 • 26x73x4050;
 • 26x73x4100.

Desigur, în vânzare puteți întâlni profilurile Gola având parametri complet diferiți. Aflați opțiunile potrivite perfecte nu vor fi multă dificultate.

Proiecta

Ventilatoarele sub formă de elemente de profil Gola ar trebui să fie selectate ca fiind cu atenție și cu atenție. Aceste detalii ar trebui să fie nu numai fiabile și de înaltă calitate, dar, de asemenea, potrivite pe umbră și design din motivul acesteia sunt completate.

Citește mai mult  Tencuială Tencuială Knauf: Caracteristici și aplicații

Până în prezent, producătorul bine-cunoscut produce profiluri de înaltă calitate care au versiuni de culoare:

 • negru;
 • Alb;
 • aluminiu.

Puteți întâlni astfel de copii, ale cărei umbră este aproape de aur. Profilurile sunt disponibile cu texturi diferite. Copiile lucioase sunt cele mai răspândite, dar puteți găsi și elemente matte.

Este foarte important să se asigure că profilurile lui Gola păreau armonios cu modelele de mobilier. Numai sub rezerva acestei reguli simple pot fi realizate cu adevărat bogat, design interior atractiv.

Unde este folosit?

În prezent, sistemele populare Gola sunt în cerere ca niciodată înainte. Popularitatea lor crește de la an la an. În primul rând, elementele luate în considerare sunt interesate de designerii de interior și producătorii de mobilier modern de bucătărie. Recent, piese de profil similare au fost utilizate pe producția de modele de mobilier adecvate pentru camerele de zi sau dormitoare. Chiar și echipamentele comerciale au fost completate cu astfel de sisteme moderne.

Prin profilurile Gola, acesta poate fi efectiv completat de fațada bucătăriei. Acestea sunt instalate pe casete, utilizați pentru dulapuri superioare. Vă puteți bucura de un frigider încorporat sau o mașină de spălat vase. Ca urmare a utilizării elementelor avute în vedere, setul cu cască de bucătărie devine mult mai modernă și practic.

Producătorii

Astăzi, sistemele de profil de înaltă calitate și estetice Gola produce mai mulți producători bine-cunoscuți. Să vă familiarizați cu cei mai populari dintre ei.

 • SCLIM. Acesta este numele producătorului european, care din 1974 este specializat în fabricarea componentelor de bucătărie de înaltă calitate. Compania a devenit faimoasă pentru soluțiile sale inovatoare. În producția de produse SCLIM, numai cele mai noi tehnologii, precum și materiale de calitate impecabilă.

 • Firmax. Acesta este un alt producător bine-cunoscut care este specializat în fabricarea accesoriilor de mobilier de înaltă calitate. De asemenea, Firmax oferă să aleagă de la consumatori multe elemente de fixare și profiluri pentru sistemele Gola. Produse ale acestei companii produse la fabricile de conducere din Europa, Asia de Sud-Est, Rusia și țările CSI.

 • Alphalux. Această companie produce componentele Gola în Rusia. Întreaga linie de comerț alfaLUX este alcătuită din bunuri care aparțin clasei premium.

 • Un amestec. Sistemul Gola oferă această firmă mare. AMIX Sortiment oferă accesorii de mobilier de înaltă calitate. Multe ferme de posturi sugerează la prețuri destul de democratice, datorită cărora se bucură de nebun popular în rândul consumatorilor.

Cum să instalați?

Instalarea profilurilor Gola nu este foarte complexă. Mulți utilizatori preferă să nu contacteze specialiștii și sunt acceptați pentru lucrările de instalare independent. Luați în considerare câteva caracteristici ale instalării elementelor de profil Gola.

 • Cea mai ușoară metodă de instalare este de a bea slotul corespunzător în fațada mobilierului pe care doriți să adăugați profiluri.
 • Multe variații ale profilurilor Gola sunt făcute cu o crestătură specială în care fațada fundației va fi odihnă. În consecință, pentru a deschide caseta sau dulapul, va fi necesar să trageți pur și simplu peste partea superioară sau inferioară a fațadei.
Citește mai mult  Repararea jackraturilor hidraulice

Sistemele de marcă ale lui Gola reprezintă adesea un kit complet de fixare. Împreună cu el există o instrucțiune detaliată pentru instalarea profilurilor. Dacă utilizatorul se confruntă cu mai întâi o astfel de lucrare, este mai bine să utilizați manualul. De regulă, este însoțită de scheme detaliate. Bazându-vă pe ele, puteți adăuga cu ușurință capete cu detalii despre profilul elegant.

Dacă instalați în mod independent profiluri, este imposibil sau un risc deosebit de a permite erori grave, este logic să contactați specialiștii care vor putea să-și petreacă rapid și doar să-și petreacă toate lucrările de instalare.

Exemple în interior

Profilurile Gola fac structurile de mobilier nu numai mai practice, ci și mult mai atractive. Mulți oameni se referă la instalarea acestor părți pentru a actualiza interiorul, a sublinia stilul său special modern. Dacă elementele de profil au fost montate corect, rezultatul poate fi cu adevărat chic.

Luați în considerare mai multe interioare atractive în care mobilierul completat de sisteme Gola de înaltă calitate.

 • Bucătărie ușoară – Sud soluție, chiar dacă vorbim despre designul unei încăperi foarte mici. Deci, un set de căști albă de zăpadă, cu echipamente încorporate și suprafețe albe de zăpadă lucioase, va arăta la modă și modernă, dacă îl adăugați în profilurile Gola. Dulapurile albe pot fi diluate discret cu setul cu cască al componentelor negre. Structurile similare vor fi atractive la fundalul pereților și podeaua calmului, nuanțele pastelate.

 • Soluție uimitoare – Setul cu cască albă cu profiluri Gola, precum și lumini de puncte încorporate în dulapuri de top. Postat de compoziția de mobilier Un chic special va fi capabil să instaleze un șorț lucios (culoarea neagră este perfectă), în care lumina de la dispozitivele de puncte se va reflecta. Cu această soluție, interiorul bucătăriei va deveni superioară și elegantă.

 • Original și frumos arată un set cu cască, în care sunt combinate culorile din lemn natural și tonurile de grafit matte. În același timp, suprafețele și facilitatea de lucru pot fi făcute de zăpadă-alb. Prezența profilurilor Gola într-o astfel de compoziție va fi foarte spectaculoasă și de succes.

    • Profilurile Gola pot fi completate cu un set cu cască mare, în care dulapurile inferioare sunt făcute în luciu negru și luciu superior – în bej. Pe fundalul unor astfel de structuri de mobilier, un frigider cu suprafețe strălucitoare de nuanțe metalice va arăta superb. Interiorul va fi foarte modern.

    Evaluează articolul
    ( Nu există încă evaluări )
    Adauga comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: