H20 eroare pe mașina de spălat Indesit: Descriere, Cauză, Remediu

Mașinile de spălat Indesit pot fi găsite în aproape fiecare casă, deoarece sunt considerați cei mai buni asistenți din viața de zi cu zi, care s-au dovedit a fi o durată lungă de viață și fiabilitate în. Uneori, după încărcarea lenjeriei, indiferent de programul selectat, pe afișaj poate apărea un mesaj despre H20. Văzând-o, nu aveți nevoie să vă supărați imediat sau să sunați la maeștri, deoarece cu o problemă similară vă puteți face cu ușurință pe cont propriu.

Cauze de defalcare

Eroare H20 în mașina de spălat Indesit poate apărea în orice mod de funcționare, chiar și cu spălarea și clătirea. Programul său, de obicei, se asigură în procesul unui set de apă. Este însoțită de un murmur lung, în timpul căruia tamburul continuă să deruleze 5-7 minute, apoi se blochează pur și simplu, iar afișajul clipește codul de eroare H20. În același timp, costă pentru a observa că setul de apă poate merge în mod continuu. După cum arată practica, această eroare în 90% din cazuri este banală și nu are legătură cu o defecțiune gravă.

În principalele motive, o astfel de defalcare este de obicei menționată:

 • O macara plasată în compusul de joncțiune cu furtunul de umplere este închisă;
 • Zoom în filtrul de plasă;
 • Defecțiune a elementelor (mecanice, electrice) supapă de umplere;
 • Defecțiune a cablului, care este setată la supapa de alimentare cu apă;
 • Diverse defecțiuni în bordul electronic responsabil cu legătura dintre sistemul de control și supapa în sine.

Cum se rezolvă?

Dacă codul N20 apare în timpul spălării pe ecranul mașinii, nu este necesar să se panică și să-i apelezi imediat. Această defecțiune va fi capabilă să se auto-golize orice gospodină. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași.

Citește mai mult  Suporturi de prosoape pentru baie: Cum de a alege și posta?

Verificați alimentarea cu apă în aprovizionarea cu apă

În primul rând, este recomandat să vă asigurați că supapa este deschisă complet. Dacă este închisă, apa nu va fi furnizată și, dacă este deschisă parțial, setul de apă este efectuat încet. Totul duce la apariția unei astfel de erori.

Atunci trebuie să verificați dacă nu există apă în sistem, dacă nu, atunci problema nu este cu o mașină de spălat. Același lucru este valabil și pentru o presiune foarte slabă în sistemul de alimentare cu apă, care este adesea însoțită de un set lung de apă și de apariția unei erori H2O. O ieșire într-o astfel de situație va fi instalarea unei stații de pompare într-un apartament sau o casă.

Verificați filtrul de plasă pe supapa Bay

Cu o lungă funcționare a echipamentului, plasa poate fi înfundată, după care fluxul de apă încetinește. Pentru a curăța filtrul, trebuie să deșurubați cu atenție furtunul de umplere și să scoateți grila. Este suficient să clătiți cu apă sub macara, dar nu răniți și curățați cu o soluție preparată pe baza acidului citric (filtrul este plasat într-o capacitate timp de 20 de minute).

Asigurați-vă că conexiunea de prune este corectă.

Uneori poate exista un golf permanent de apă, dar auto-zarul nu apare – rezultatul H20 apare ca rezultat. Pentru a elimina problema, ar trebui să suspendați capătul furtunului de scurgere la toaletă sau la baie și să încercați din nou pentru a porni modul de spălare. Dacă o eroare similară de pe ecran dispare, atunci motivul se află în instalarea greșită a echipamentului. Acesta poate fi eliminat independent sau de utilizare a serviciilor de maeștri experimentați.

Dacă nu există probleme cu alimentarea cu apă și filtrul, dar apare eroarea, a fost cel mai probabil o eroare a plăcii de afișare și control. Pentru a rezolva problema, se recomandă să trageți ștecherul de la priză timp de o jumătate de oră și apoi să porniți din nou. Deoarece baia se caracterizează printr-un nivel ridicat de umiditate, componentele electronice ale mașinii sub acest impact negativ nu reușesc sau nu reușesc.

Citește mai mult  LG Mașini de spălat cu încărcare 7 kg: interval și selecție

Toate defalcările de mai sus sunt ușor eliminate fără un vrăjitor, dar există și defecțiuni grave care necesită reparații.

 • Mașina de spălat Indesit Cu orice program selectat, nu câștigă apă și emite în mod constant o eroare pe afișajul H20. Acest lucru sugerează că există probleme cu supapa de umplere, care atunci când setul de apă ar trebui să se deschidă automat. Cumpărați o nouă supapă și apoi când mașina câștigă în mod constant apă sau o depășește. În plus, este necesar să verificați funcția senzorului de nivel al apei, care poate, de asemenea, să se rupă, să înclinați (atingeți) în timp sau să zburați din tub.

 • După selectarea modului de spălare, aparatul se ridică încet apă. În acest caz, un controler electronic (creierul tehnologiei) a fost spart, doar un specialist va fi capabil să îl înlocuiască. Cauza defecțiunii servește, de asemenea, eșecul elementelor radio în circuitul de control al supapei. Uneori există piese separate de chip care sunt responsabile pentru transmiterea semnalelor sau lipitelor. În acest caz, expertul înlocuiește noile elemente și efectuează firmware-ul controlorului.

Este imposibil să se rezolve independent și de probleme cu contactele electrice în lanțul responsabil pentru controlul supapei. Ele se manifestă prin vibrații în timpul funcționării echipamentului. Acest lucru se datorează, în principal, deteriorarea cablajului, care poate pulveriza șobolanii sau mouse-ul în casele private. Fire și toate contactele arse sunt înlocuite de obicei cu noi.

Indiferent de modul în care defalcările de împrumut, specialiștii nu recomandă repararea sistemelor de control și cablarea, deoarece este periculoasă pentru viața umană.

Cel mai bine este să mergeți în jurul diagnosticării primare și dacă defecțiunea este gravă, apoi apelați imediat la maeștri. În plus, este important să se țină seama de faptul că echipamentul de pe serviciul de garanție nu poate fi deschis independent, este disponibil numai la centrele de service.

Citește mai mult  Cabine de duș Niagara: modele populare

sfaturi

Mașinile de spălat ale mărcii Indesit, ca orice altă tehnică, pot eșua. Una dintre cele mai frecvente defecțiuni din munca lor este considerată a apărea pe afișajul de eroare H20. Pentru a maximiza perioada operațională a tehnologiei și a nu permite astfel de probleme, experții recomandă să adere la reguli simple.

 • După achiziționarea unei mașini de spălat, este instalată și conectarea la specialiști. Cea mai mică eroare la conectarea la sistemul de alimentare cu apă și de golire poate provoca aspectul erorii H20.
 • Începeți spălarea necesară pentru a verifica disponibilitatea apei în sistem. La sfârșit, ar trebui să suprapuneți fluxul de apă și să ștergeți tamburul uscat. Selectarea modului de spălare ar trebui să fie aleasă strict prin reglementări din instrucțiunea care este atașată la tehnica producătorului.
 • Periodic, trebuie să curățați filtrul și tava în care pulberea de spălare cade adormite. Este recomandabil să faceți după fiecare a cincea spălare. Când filtrul de placă apare pe grilă, este necesar să se curățească cu detergenți speciali.
 • Este strict interzisă supraîncărcarea tamburului – oferă o sarcină suplimentară pe motor și duce la o defalcare a senzorului de nivel al apei, după care apare eroarea H20. Nu puteți spăla adesea lucrurile la o temperatură maximă – scurtează durata de viață a echipamentului.
 • Dacă există o problemă cu alimentarea cu apă (presiune slabă) în casă sau apartament, acesta trebuie eliminat înainte de a instala echipamentul. Alternativ, vă puteți conecta la sistemul de alimentare cu apă o mică stație de pompare.

Despre cum să remedieți eroarea H20 de pe afișajul mașinii de spălat Indesit, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( 1 assessment, average 4 from 5 )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: