Mașini de spălat Bauknecht

Compania germană Bauknecht produce aparate de uz casnic de înaltă calitate pentru mai mult de 100 de ani. Produsele acestei mărci folosesc o cerere largă de la consumator datorită calității și funcționalității. Mașinile de spălat Bauknech elegant și moderne sunt reprezentate de o gamă largă. Acest lucru vă permite să alegeți și să cumpărați tehnici pentru o casă care îndeplinește standardele internaționale general acceptate.

Particularități

Brandul de uz casnic sunt produse într-o gamă largă de plante americane și europene. Gama de modele de mașini de spălat este reprezentată de unități de încărcare orizontală și verticală.

Tehnica confortabilă și economică are garanția producătorului timp de 3 ani și pentru un motor special – 10 ani. Datorită rețelei comerciale largi și a companiilor partenere care operează în diferite țări ale lumii, puteți contacta serviciul de service în orice moment.

Caracteristica distinctă a mașinilor de spălat Bauknecht este fiabilitatea și multifuncționalitatea lor. În funcție de model, este posibilă încărcarea la tambur pentru spălarea 5-8 kg de lenjerie de pat.

Gama de modele include, de asemenea, agregate echipate cu uscare. Modelele compacte și înguste sunt ușor instalate sub chiuvetă sau încorporate în cutiile de bucătărie. Acest lucru vă permite să exploatați mașinile de spălat chiar și în încăperi mici.

Orice mașină de spălat Bauknecht se distinge prin prezența unor opțiuni și capabilități speciale. Echipamente moderne pe care sunt fabricate mașinile de spălat, asigură o spălare și uscare de înaltă calitate a țesăturilor de densitate și textură.

Utilizarea în producția de tehnologii speciale contribuie la extinderea durabilității și duratei de viață a agregatului.

Beneficii și caracteristici.

 1. Tehnologie Inteligență dinamică. Mașinile de spălat sunt echipate cu senzori speciali pentru măsurarea apei și masa de rufe. Optimizarea modului de spălare și a clătirii asigură economiile de apă și consumul de energie electrică.
 2. SmartSelect Management Management System. Bara de activități pe care sunt localizate funcțiile principale de control este simplu și ușor de utilizat. Apăsând unul sau mai multe butoane facilitează alegerea modului optim de funcționare a agregatului.
 3. Ecostyle și Zen. Tehnologiile inovatoare ne permit să reducem consumul de energie și să oferim mașini silențioase liniștite. Motorul de acționare directă îmbunătățește, de asemenea, durata de viață a dispozitivului.
 4. Ecotank. Tehnologia vizează salvarea detergenților. Datorită utilizării acestei opțiuni, spălarea excesului de pulbere de spălare din tambur este exclusă.
 5. Motor prosilent. Motorul fără perii nu creează vibrații inutile ale dispozitivului, chiar și atunci când recoaceți 1400 rpm.

Programele inteligente, economice și tehnologice din complex contribuie la o creștere a eficienței mașinilor elegante, excluzând uzura rapidă a pieselor de schimb.

Modele populare

Cumpărătorii aleg o mașină de spălat pe baza preferințelor personale. Clasamentul celor mai populare modele include cele mai bine vândute dispozitive care sunt în mare cerere în rândul consumatorilor.

Citește mai mult  Cum este înlocuirea bronzului în mașinile de spălat Bosch?

WAK 860

Modelul complet montat cu tipul de încărcare frontală. Corp alb, dimensiuni – 600x850x600 mm. Modificarea este o capacitate mare – 8 kg, iar nivelul optim de filare – 1400 rpm. Dispozitivul are mai multe moduri de bază și speciale, ceea ce vă permite să evidențiați țesăturile de densitate. Unitatea aparține unei clase sporite de economisire a energiei a++.

Tbkr 70220

Mașină de spălat cu un tip vertical de încărcare și volumul de tambur până la 7 kg de lenjerie de pat. Diferă un nivel ridicat de eficiență energetică: a+++.

Caracteristici:

 • Numărul de programe și moduri – 14;
 • Spălare rapidă – mănâncă;
 • Materialul rezervorului – plastic;
 • Viteza de rotire – 1200 rpm;
 • Utilizarea apei – 19 litri pe ciclu;
 • Dimensiuni – 90x40x60 cm;
 • Culoarea cazului – alb.

WA PREMIUM 954

Modelul complet al Elite este o companie pilot. Corpul alb elegant accentuează un cadru negru încadrarea ferestrei de boot. Utilizarea tehnologiilor și sistemelor inovatoare vă permite să utilizați capabilități maxime maxime.

Specificații WA PREMIUM 954:

 • 19 programe de spălare;
 • Clasa de consum de energie A +++;
 • Încărcarea maximă de o singură dată a lenjeriei – 9 kg;
 • Spin – 1400 rpm.

Avantaje.

 • Diametrul crescut al ferestrei de boot. Datorită acestei caracteristici a designului, puteți șterge chiar și lucruri mari.
 • Indicator de zgomot redus – până la 48 dB la spălare și 68 dB în timpul recoacerii.

Manual de utilizare

Punctul principal din manualul de instrucțiuni pentru CM Bauknecht este siguranța. Înainte de a începe munca, se recomandă explorarea tuturor recomandărilor și recomandărilor specialiștilor. Monumentul afirmă că orice încălcare a articolelor poate duce la reparații de garanție.

Citește mai mult  Instalare pentru boluri de toaletă.PM: Bazele stilului modern

O mașină de spălat poate fi instalată chiar pe o suprafață neuniformă – în acest caz, utilizați picioare pentru a regla stabilitatea dispozitivului. Conectarea la canalizare și alimentare cu apă este efectuată utilizând furtunuri cu adaptoare. Cel mai bine este să încredinați instalarea și conectarea unității la centrul de service.

Datorită modului de auto-diagnosticare, unele probleme în lucrare pot fi rezolvate pe cont propriu. Algoritmul modului regimului și modalităților de rezolvare a problemelor sunt descrise în detaliu în manual.

Dacă apar probleme grave, se recomandă contactarea centrelor de service în care puteți atrage piese de schimb sau puteți efectua o reparație completă a echipamentelor.

Coduri de eroare

  Toate abaterile de la funcționarea normală a instrumentului sunt afișate instantaneu sub forma unui cod de eroare special. Ajută la eliminarea unor defecțiuni și defecțiuni mici care interferează cu munca efectivă a agregatului.

  Coduri:

  • FH – aportul de apă este afectat;
  • Fa – defecțiuni în sistemul Aquasto;
  • FP – fără scurgere;
  • F4 – fără încălzire a apei;
  • F5 – Închiderea sau circuitul în senzorul de temperatură;
  • F6 este absența unui semnal de tahogenerator;
  • F7 – închiderea în lanțul simistor;
  • F8 este lipsa semnalului releului de protecție al unui bronz;
  • F9 – Overflow;
  • F10 – Senzorul de temperatură eșuează;
  • F11 – ruperea în circuitul de comandă;
  • F12 – eșecul releului de protecție al bronzului;
  • F13 este o defalcare a mecanismului de distribuție a apei;
  • F14 – Defecțiune ROM.

  Unele încălcări în lucrarea mașinii pot fi corectate în mod independent, după ce au studiat instrucțiunile. În unele cazuri, accesul la serviciu.

  Prezentarea generală a mașinii de spălat Bauknech arată mai departe.

  Citește mai mult  Mașini mici de spălat: Dimensiuni și cele mai bune modele
  Evaluează articolul
  ( Nu există încă evaluări )
  Adauga comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: