Ascona face saltele hipoalergenice

"Ascona lansează colecția Purotex de saltele hipoalergenice.

Ascona Anunță lansarea colecției de saltele Purotex. Noua serie special concepută pentru persoanele care suferă de alergii.. Saltelele Purotex nu provoacă iritații și neutralizează alergenii dăunători.

Modelele Purotex sunt sensibile la sistemul imunitar – Datorită spumei speciale Black Fit, saltelele se adaptează la forma corpului și neutralizează alergenii dăunători. În plus, impregnarea specială a țesăturii saltelei Purotex cu probiotice active previne proliferarea acarienilor și a bacteriilor patogene.

Pe lângă funcția hipoalergenică, saltelele Purotex Medium și Purotex Firm oferă un suport ortopedic complet cu 7 zone pentru coloana vertebrală, în timp ce designul blocurilor de arcuri creează toate condițiile pentru o alimentare normală cu sânge, relaxare și un somn sănătos.

Saltelele din noua gamă sunt versatile Potrivit pentru persoane de toate vârstele. Cu efectele lor benefice asupra organismului, acestea îmbunătățesc starea generală de bine și reduc la minimum reacțiile alergice. Un avantaj suplimentar al achiziției este garanția extinsă gratuită a producătorului de 5 până la 10 ani pentru întreaga colecție Purotex.

Citește mai mult  Lenjerie de pat de Kylie Minogue la Décor Bourjois
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: