Edra: Top cinci al lui Campana

Frații Campana au debutat cu colecția de paturi pentru Edra. Nou pentru Salone del Mobile 2013.

Un amestec de high-tech și handmade Un cod genetic deosebit al companiei italiene Edra. Timp de 26 de ani a fost în fruntea modei de mobilier. Cei mai străluciți designeri colaborează cu Edra; cele mai îndrăznețe proiecte vin din interior.

Fernando și Humberto Campana ( Fernando și Humberto Campana ) au reușit să transforme designul etnic într-o tendință de modă și chiar să facă din el un autor. Originari din Brazilia, ei au adus toată frumusețea și sărăcia țărilor exotice. De la barăcile din favela la crocodili.

  • În imagine: fotoliul Cipria de la Edra. Proiectat de Fernando și Umberto Campana
  • În imagine: Raftul Cabana de la Edra. Proiectat de Fernando și Umberto Campana
  • În imagine: fotoliul Corallo de Edra. Proiectat de Fernando și Umberto Campana
  • În imagine: fotoliul Favela de la Edra. Proiectat de Fernando și Umberto Campana

În fotografie: Fotoliul Cipria de Edra. Proiectat de Fernando și Humberto Campana.

Conceptele extravagante ale fraților Campana, care includ cele mai diverse scaune, sunt realizate cu succes de Edra. De data aceasta, Massimo Morozzi ( Massimo Morozzi ) a sugerat ca frații să facă colecția.. paturi și se bazează pe fotoliile de succes ale designerilor. iSaloni a prezentat paturile omonime și recunoscute Favela, Corallo, Grinza, Cipria și Cabana.

Răsfoiți alte colecții de la Edra.

Lit Cabana. Un pat de baracă acoperit pe toate părțile cu fire de rafie. Material împrumutat din pădurea tropicală amazoniană. În Brazilia și Columbia, rafia este folosită pentru acoperirea acoperișurilor.

Lit Cipria. Pat – jucărie de pluș. Cele patru perne fixe sunt finisate cu blană ecologică.

Lit Corallo. Sârmă din oțel îndoit manual și placat cu aur care amintește de contururile coralului. În același timp, imită un cuib.

Lit Favela. Căpătâiul Lame de imitație de lemn din lăzi de fructe, folosite de oamenii săraci pentru a construi locuințe în apropiere de São Paulo.

Citește mai mult  Sleeping Systems oferă cadouri

Lit Grinza. «Frumusețea în incompletitudinea ei", – proiectanții își definesc modelul. Pliseuri confortabile din piele.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: