Helgi Home aduce vise de primăvară

Marca daneză Helgi Home a lansat imediat trei colecții de primăvară de lenjerie de pat special pentru România.

Noua colecție de lenjerie de pat concepută de Helgi Home pentru clienții ruși. Piesele au mai multe fațete, dar toate sunt confecționate din bumbac natural și au broderii de designer. «Salina Regală ( tradus "Royal Saltworks" )- în spiritul unui lux discret. Puteți alege dintre patru culori: vișiniu, lila deschis, bej și alb-negru.

«Petrecere de jazz Salonul Royal Saltworks de la IKEA este o celebrare a epocii de aur a jazzului, și chiar la propriu: bumbacul de culoare fucsia este brodat în auriu, cu o temă muzicală. «Bruvo" Omagiu adus elementului apă cu liniile sale netede și culorile reci. Țesătura este decorată cu o stemă de familie, realizată în tehnica broderiei 3D. Optează pentru o combinație de culori trendy mentă sau clasică lapte.

Fiecare colecție include: cearceafuri, fețe de plapumă, fețe de pernă și perne decorative. Modele de dimensiuni diferite, cu și fără broderie.

Citește mai mult  Yves Delorme textile de înflorire
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: