La timp pentru ora de culcare

Marca italiană Mobil G.A.M. Până de curând, a oferit doar dulapuri, mese și scaune. Dar nu cu mult timp în urmă lucrurile s-au schimbat – brandul și-a lansat prima linie de piese de dormitor.

În gama Mobil G.A.M. La salonul Salone del Mobile de la Milano se adaugă un nou produs. De data aceasta, brandul a introdus nu doar articole noi, ci o întreagă linie de produse noi – până de curând, compania s-a specializat doar în articole pentru zona de zi ( Giorno ) și acum pentru zona de noapte ( Notte ) există colecții special concepute. "Zona de noapte" în acest caz, nu numai dormitorul adulților direct, dar și camera copiilor și vestiarul.

Pentru a acomoda aceste spații, marca a lansat paturi, dulapuri, comode și sertare. Toate într-un stil modern, laconic -.. Precum și alte articole Mobil G.A.M., concepute "pentru locuitorii moderni din mediul urban".
Cu o "întorsătură" deosebită Linia Notte prezintă finisaje noi și detalii neobișnuite ( de exemplu, mânere de sertare realizate din piatră naturală, mânere de dulap care sunt aproape complet "scufundate" ) picioare de pat transparente, ( și utilizarea iluminatului integrat, care poate fi ales, de exemplu, în cadrul patului, ușa dulapului și mânerul noptierei ).

Subiectele sunt alese din materiale ecologice ( se folosește numai lemn reciclat ) fronturile sunt furniruite și lăcuite care fie ascund complet textura și modelul materialului, fie, dimpotrivă, îl accentuează.

Vezi alte modele de la Mobil G.A.M.
Citește mai mult  Froli somn de iarnă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: