LG are grijă de lucruri

Combinând avantajele mașinilor de spălat și ale frigiderelor, LG a creat o nouă categorie de aparate – aparatul de curățat rufe cu aburi.

LG Electronics a creat o nouă categorie de electronice pentru casă, introducând în 2011 prima generație de aparate de abur pentru garderobă LG Styler. A doua generație LG Styler a înregistrat vânzări puternice în 2016. Popularitatea în creștere a Styler-ului se datorează mai multor motive. Styler combină tehnologia de bază a două aparate majore: tehnologia aburului este derivată din mașinile de spălat, în timp ce tehnologia de temperatură și de flux de aer – și gestionarea fluxului de aer – sunt încorporate în ciclurile de spălare la frigidere.

Funcția de abur TrueSteam® de la LG asigură împrospătarea, îndepărtarea mirosurilor și dezinfectarea delicată a hainelor, distrugând în același timp peste 99% din alergeni și bacterii. Rezultatul sunt haine care miros proaspăt și curat. Funcția săgeată de pe pantaloni le reface, reducând în același timp pliurile la genunchi, talie și alte zone cu probleme. În plus, umerașele mobile scutură ușor hainele dintr-o parte în alta pentru a îndrepta micile pliuri și blocaje în timpul tratamentului cu abur.

Garderoba Steamer cu etichete Tag-On. Proprietarii pot descărca cicluri specifice pentru anumite articole de îmbrăcăminte și pot programa LG Styler de pe smartphone-urile lor. Dacă, din orice motiv, generatorul de aburi trebuie să fie întreținut, diagnosticul inteligent va trimite o alertă pe smartphone-ul utilizatorului, astfel încât să se poată lua rapid măsurile adecvate.

Citește mai mult  Natuzzi își lansează prima gamă de paturi
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: