RUF Betten și Stealth pentru un somn sănătos

Patul Verena de la RUF Betten este acum disponibil doar în magazinele de mobilă Stealth. Preț special până la sfârșitul lunii decembrie!

RUF Betten a trecut la saloane "Stealth" drepturile exclusive de prezentare a paturilor Verena QLX la București. Ce face ca aceste modele să fie atât de bune?? Un sistem special de arcuri modulare. Este un sandwich în construcție multistrat. La bază se află o cutie cu grilă integrată, apoi o învelitoare din țesătură respirabilă Lutrasil, urmată de un sistem de arcuri independente cu 7 zone diferite, apoi un strat de spumă rece cu 7 zone de densitate diferită și o învelitoare din țesătură, și abia apoi – un somier saltea ortopedică individuală.

Înălțimea totală a patului confortabil 70 cm. Acest sistem asigură poziția corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului și este confortabil să te ridici din pat chiar și pentru persoanele în vârstă.

Acum la Stealth paturile sunt disponibile în trei variante de finisaje diferite pentru cadru și căpătâi. Dacă doriți, puteți alege alte picioare, puteți înlocui saltelele, puteți adăuga o pătură, perne, saltele… Tapițerie – 12 opțiuni de țesături: șase culori de piele ecologică Leatherlook și șase culori de țesătură uni Unis. Atunci când cumpărați un pat din stoc până la 31 decembrie 2014 Este disponibil un preț special redus.


Descoperiți adresele showroom-urilor Stealth.

Citește mai mult  Yves Delorme se pregătește deja pentru primăvară
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: