Sistemul Withings te trezește dimineața fără stres

Withings a dezvăluit un nou sistem pentru un somn sănătos și o trezire confortabilă.

Withings Aura facilitează trezitul de dimineață. Acesta se adaptează la bioritmul purtătorului și se trezește la ora de confort a acestuia. Strălucirea blândă a roșului ajută la reglarea ritmului zilei (se produce hormonul somnului melatonină ). Lumina albastră strălucitoare vă revigorează și vă îmbunătățește starea de spirit. Withings Aura este perfect pentru un pui de somn în timpul zilei sau pentru un moment de relaxare în acest scop sunt disponibile programe speciale.

Sistemul găzduiește un covor de monitorizare &#404040 "Motion-Tracking" sub saltea ) și un modul &#40 de noptieră care combină funcțiile unei lămpi de noptieră, ale unui ceas deșteptător și ale unui difuzor ). Pe parcursul mai multor nopți, aceștia analizează tiparele de somn: monitorizarea mișcărilor corpului, a ciclurilor de respirație, a bătăilor inimii, a stimulilor externi, a temperaturii camerei și a intensității luminii. Acesta dezvăluie momentul optim de trezire și ajută la controlul calității somnului. Toate aceste date pot fi trimise pe smartphone-ul dumneavoastră și afișate sub formă de grafice. Sistemul este ușor de operat: trebuie doar să atingeți modulul de la marginea patului.

Citește mai mult  LG are grijă de lucruri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: