Visuri Rococo

Un pat sculptat și o saltea inteligentă de la Dream Master.

Noul pat cu rocaille complicate proiectat de Dream Master împreună cu Maxim Rozhkov Studio. Sculpturile ornamentale, în stil rococo, sunt realizate în întregime manual. Materialele pentru pat ( stejar masiv, fag sau MDF ) în culori și dimensiuni pentru a alege dintre.

Ce este un pat fără saltea?? Compania Dream Master oferă noutatea sa- o saltea cu husă de protecție. Acesta este fabricat dintr-un material cu fibre speciale care absorb căldura din corpul uman și o returnează sub formă de raze infraroșii. Acest lucru îmbunătățește circulația sângelui, crește nivelul de oxigen din corpul uman cu 7%, oferă organismului o noapte de odihnă bună și îi permite să se regenereze mai bine.

Materialul se bazează pe Selyant – 13 substanțe sensibile la căldură. Fac parte din fibra de poliester, așa că nu se vor spăla în timpul utilizării și nici la spălare. Își păstrează proprietățile pe toată durata de viață a capacului. Acționează chiar și prin cearșaf sau plapumă.

Descoperiți adresele showroom-urilor Dream Master.
Citește mai mult  Sleeping Systems oferă cadouri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: