Yves Delorme prezintă noua sa colecție

Compania franceză Yves Delorme a sărbătorit sezonul estival prin prezentarea colecției de lenjerie de pat Yves Delorme Couture.

Petrecerea a avut loc pe 1 iunie în magazinul Yves Delorme din București, situat pe bulevardul Kutuzovsky nr. 26. În salon a fost o atmosferă de distracție din epoca nebună a anilor 20: perle și diamante, boas și pălării cu pene de struț, jachete elegante și canotier de paie, manechine în rochii de epocă de la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX., Un dans înflăcărat, mâncare rafinată și șampanie.

Invitații speciali ai serii au fost Amaury Fremaux ( fiul cel mare al directorului general al Fremaux Delorme și viitor moștenitor al imperiului textil ) și soția sa, Vyacheslav Zaitsev ( reprezentant al Yves Delorme în România și CSI ) și Jérôme Delmas &#41 Designer și creator al colecției Yves Delorme Couture. Yves Delorme a explicat personal publicului toate detaliile care au transformat lenjeria de pat simplă în adevărate opere de artă. Fiecare dintre cele 5 seturi din colecție este realizat din satin mătăsos și decorat cu broderii rafinate realizate manual.

Yves Delorme Couture- Această lenjerie de pat în gama de culori alb și bej, brodată cu o broderie rafinată pe țesături delicate și strălucitoare din satin mătăsos, batiste fără greutate și in moale. Fiecare set poate fi brodat în funcție de un model sugerat de client. În mod tradițional, stilul și ornamentele produselor de terry dublează modelele de bază ale lenjeriei de pat, permițându-vă să decorați interiorul băii și al dormitorului în același stil, dacă doriți.

Citește mai mult  Un etno modern
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: