Yves Delorme textile de înflorire

Yves Delorme lansează o nouă colecție pentru casă inspirată de estetica naturii în floare.

Colecția de textile pentru baie și dormitor primăvară-vară 2016 a companiei franceze Yves Delorme este impregnată de dragostea pentru natură.. Culori calde de vară și modele florale luxuriante. În total, există două direcții în colecție – clasic și romantic.

În direcția clasică, unul dintre cele mai emblematice a fost un set de lenjerie jacquard decorat cu un ornament care înfățișează o împletire de ramuri de copac.. o privire de ansamblu. Nuanța caldă de miere a materialului textil dă numele setului Miere vegetală.

Într-o nuanță nobilă de perle cu efect de patină ușoară, setul Ondine Perle din satin jacard este înfrumusețat cu un model de dantelă. Setul este completat de prosoape din teracotă, astfel încât dormitorul și baia pot fi proiectate în același stil. Tot cu Ondine Perle, setul de baie pentru bărbați Corolle Galet este disponibil într-o culoare bej distinctivă, cu un model decorativ mai simplu.

Direcția romantică a colecției halate de baie, prosoape și lenjerie de pat în culori și decoruri primăvăratice și aerisite. Fluturașii fluturând împodobesc ansamblul Air Blanc cu imprimeu satinat, completat de halate de baie din fâș Vent Ciel în aceeași gamă de culori.

Rosebuds în plină floare Idylle Lenjerie de pat Blush cu fundal auriu. Setul de percal Pergola Glace este decorat cu grupuri brodate de glicine japoneze și este însoțit de prosoape din teracotă cu același design. Design de flori sălbatice și iarbă în acuarelă pe satin Enfleur Prairie și pe țesătura rochiilor confortabile, disponibil și în Idylle Blush.

Citește mai mult  Yves Delorme prezintă noua sa colecție

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: