Accente de culoare Villeroy & Boch

Designerii Villeroy & Boch au dus albul clasic al băii cu un pas mai departe, creând colecții de mobilier, accesorii și materiale de finisare într-o gamă de nuanțe la modă.

Obiectele de baie albe și gresia și faianța, care au dominat mediul din baie pentru atât de mult timp, nu mai joacă un rol important. Acum, pentru experimente de culoare mai îndrăznețe – nuanțe luminoase, tranziții de culoare neobișnuite. În spiritul acestei tendințe, Villeroy& Boch oferă noi colecții de mobilier, accesorii și materiale de finisare într-o varietate de culori.

Unul dintre noile finisaje la modă de la Villeroy&Boch Boch- Lemn alb. Este o combinație de culoare albă și textură de lemn moale. Colecția Subway 2 este deja disponibilă în această nouă nuanță.0, Venticello și Legato. Un accent de culoare suplimentar în colecția Venticello sunt mânerele, care sunt disponibile în mai multe variante – crom clasic, alb mat, gri mat, albastru mat și culoarea neobișnuită "cupru".

Plăcile de duș din colecția Subway Infinity sunt disponibile în trei culori atemporale Weiß Alpin ( alb alpin ) Ardoise ( ardezie ) și Taupe ( maro taupe ). De asemenea, de Villeroy& Boch proiectat de ViPrint. Aceasta deschide noi posibilități pentru designul coloristic al metroului Infinity. Cele mai populare 18 modele de tăvi de duș pot fi acoperite pentru a se potrivi cu designul plăcilor de pardoseală. Tavanele de duș din această colecție au o scurgere montată la nivel, care poate fi adaptată la orice dimensiune.

Colecția Joyce de module de duș funcționale vă permite să redefiniți aspectul băii dumneavoastră. De exemplu, bolurile rotunde, deosebit de practice, pot fi combinate între ele în diferite combinații, astfel încât toate micile necesități de igienă personală să fie depozitate în mod ordonat. Varietatea de culori ( alb, Peru pământiu, galben cald Sahara, Curaçao, Petrol strălucitor și nuanța strălucitoare de fuchsia Florida ) deschide multe posibilități pentru experimente creative.

Citește mai mult  Dușul de mână Noé Switch

Colecția modernă Avento- sunt lavoarele cu margini înguste și fațade din sticlă acrilică în culorile Crystal White ( sticlă albă ) Crystal Grey ( sticlă gri ) Crystal Black ( sticlă neagră ) și impresionanta culoare Crystal Blue ( sticlă albastră ). Mobilierul albastru este deosebit de potrivit pentru o baie mediteraneană sau scandinavă, cu un contrast foarte puternic cu obiectele sanitare albe.


Descoperiți celelalte colecții de Villeroy& Boch.


Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: