Alexander Uglov despre tehnologia inteligentă pentru băi

Cât de curând va începe să vorbească mașina de spălat și ce se schimbă mai repede – lumea sau tehnologia?? Spune Alexander Uglov, LG Electronics.

În fotografie: Alexander Uglov, șef de vânzări de aparate de uz casnic la LG Electronics în România.

Ritmul vieții. Dacă vorbim despre tendințele în designul băilor, văd o tendință clară spre minimalism. Camera este simplă și doar elementele esențiale sunt puse la locul lor. Impact redus, dar finisaje de înaltă calitate. Culorile predominante sunt bej, alb și gri. În opinia mea, această abordare este justificată de ritmul activ al vieții oamenilor care doresc să-și decoreze interioarele nu atât într-un mod original, cât cu stil și confort maxim.

Despre caracteristicile naționale. Sarcina, designul și chiar funcționalitatea mașinilor de spălat pot varia de la o piață la alta. În SUA, mașinile de spălat cu încărcare frontală cu încărcătură mare sunt mai solicitate 20 kg și mai mult, iar în Asia de Sud-Est- modele cu ridicare verticală. Rușii preferă mașinile compacte cu încărcare în 5-6 kg, care este cauzată de locuințe de dimensiuni mici răspândite în țara noastră. Mașinile de spălat ( 45 cm adâncime ) înguste reprezintă peste 70% pe piața Românesc, în comparație cu cele standard ( 60 cm adâncime doar 20%. Consumatorii noștri preferă mai des produsele combinate care combină o capacitate de încărcare decentă cu o varietate de funcții și programe.

Despre producție. LG are peste 30 de centre de cercetare și dezvoltare în întreaga lume, inclusiv în districtul Ruzsky din regiunea București, care dezvoltă în mod constant noi produse și tehnologii. În medie, durează între 2 și 3 ani de la începutul dezvoltării până la lansarea unei noi mașini de spălat.

Citește mai mult  Pascal Delpas despre stilul Jacob Delafon redesenat

Despre influența reciprocă. Atunci când dezvoltăm aspectul și funcția, ne concentrăm în primul rând pe nevoile consumatorilor noștri. Printre exemple se numără gamele de mașini de spălat rufe TrueSteam și TurboWash. Modelele din această serie se disting prin disponibilitatea a două opțiuni de design comenzile clasice și complet tactile. Această împărțire s-a bazat pe cererile clienților potențiali. Designul cu un panou cu ecran tactil este răspunsul la nevoile persoanelor care locuiesc în orașele mari Același lucru se poate spune și despre funcțiile de spălare TrueSteam și TurboWash. Iar designul clasic și comenzile mecanice sunt preferate de cei mai conservatori.

Era și timpul. În zilele noastre, când trăiești într-o metropolă modernă, nu prea ai timp pentru treburile casnice, așa că lucrăm activ la tehnologii care pot economisi nu doar bani și resurse, ci și minute. Că TurboWash menționat mai sus permite un ciclu complet de spălare pentru haine ( "Bumbac", «Spălătorie mixtă", «Spălare delicată" ) în doar 59 de minute și în modul "Fast 14 articolele pot fi spălate în doar 14 minute.. o realizare a inginerilor noștri. Același lucru este valabil și pentru funcția de spălare cu abur "Freshen" — în 20 de minute, poate elimina mirosurile și poate netezi micile pliuri fără a fi nevoie de apă sau detergent.

Despre prezent. Există o cerere din partea consumatorilor pentru aparate inteligente, astfel încât mașina de spălat din baie este echipată cu tehnologii interactive. Astfel, noul sistem de comunicare fără contact ( NFC ) permite sincronizarea și transferul rapid de informații între un smartphone și un aparat casnic inteligent. Utilizând sistemul de etichetare NFC, utilizatorii pot descărca noi cicluri de spălare, cum ar fi "Lână", «Spălătorie pentru copii" ( 6 Motion DD ) încărcare frontală până la 7 kg Și "Spălare cu apă rece". Utilizați telefonul pentru a diagnostica și repara defecțiunile minore ale mașinii de spălat rufe.

Citește mai mult  Salone del Bagno 2014. Design de sticlă pe partea din spate a lunii

Despre viitor. LG Electronics a prezentat recent modelul "inteligent" aparate cu sistem de comunicare HomeChat™ încorporat. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot controla și monitoriza de la distanță mașina de spălat "inteligentă" mașină de spălat. Puteți scrie un mesaj"începeți spălarea» Și, cu ajutorul telefonului, puteți diagnostica și repara defecțiunile minore și puteți primi o estimare a timpului estimat pentru a ajunge acasă. Și dacă o întrebi pe ea."Ce faci??», Utilizatorul va obține o stare în timp real a progresului actual al spălării. Un control cu ecran tactil facilitează selectarea și descărcarea ciclurilor de spălare prin WiFi. Până în prezent, tehnologia este vândută doar în Coreea, dar LG intenționează să o extindă și pe alte piețe.

Cinci dintre cele mai interesante modele de mașini de spălat din noua gamă LG, potrivit lui Alexander Uglov:

F12U1HBS4

O mașină de spălat îngustă ( 45 cm adâncime ) cu o încărcătură frontală de până la 7 kg. Echipat cu toate tehnologiile cheie ale LG- TrueSteam și TurboWash cu 6 mișcări de spălare ( 6 Motion DD ) un motor solid cu sistem de acționare directă și diagnosticare inteligentă mobilă. Culoare argintie. Panou de control tactil complet negru. Clasa de eficiență energetică A+.

F12U2HBS2

O mașină de spălat îngustă ( 45 cm adâncime ) cu încărcare frontală până la 7 kg. Echipat cu toate tehnologiile cheie LG Cu TrueSteam și TurboWash, 6 mișcări de spălare de îngrijire ( 6 Motion DD ) un motor de acționare directă fiabil și diagnosticarea mobilă Smart Diagnosis. Alb. Panou de comandă combinat de culoare neagră tactil+mecanic. Clasa de eficiență energetică A+.

F1695RDH7

O mașină de spălat combinată 2 în 1 ( 60 cm adâncime ) cu o încărcătură frontală de până la 12 kg în modul de spălare și de până la 8 kg în modul de uscare. Echipat cu toate tehnologiile cheie ale LG- funcțiile TrueSteam, TurboWash, uscare EcoHybrid, "6 mișcări de îngrijire" ( 6 Motion DD ) motor de acționare directă de încredere și diagnosticare mobilă. Culoare argintie. Clasa de eficiență energetică- +++.

F12U1HCS2

( 45 cm ) mașină de spălat îngustă cu încărcare frontală de până la 7 kg. Echipat cu toate tehnologiile cheie LG- TrueSteam și TurboWash, colecția "6 Movements of Care" ( 6 Motion DD ) un motor de acționare directă fiabil, precum și diagnosticarea mobilă Smart Diagnosis. Alb. Panoul de control în alb. Clasa de eficiență energetică A+.

F12U2HDN5

( 45 cm adâncime ) mașină de spălat îngustă cu încărcare frontală de până la 7 kg. Echipat cu toate tehnologiile cheie LG.. TrueSteam și TurboWash, sistemul de spălare cu aburi "6 Movements of Care" ( 6 Motion DD ) un motor de acționare directă fiabil, precum și diagnosticarea mobilă Smart Diagnosis. Argint. Panoul de control- mecanică. Clasa de eficiență energetică A+.

Citește mai mult  Philippe Grohe despre spa-urile sale preferate și despre motivul pentru care baia nu este un loc pentru un televizor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: