Axor creează un vârtej în malaxor

Mixerul de chiuvetă transparent Axor este acum disponibil în noi finisaje clasice.

Axor Starck V conceput pentru Axor ( marca premium Hansgrohe ) de către superstarul designului Philippe Starck ( Philippe Starck ) a fost prezentat pentru prima dată la iSaloni 2014. Modelul se bazează pe ideea de vârtej: un jet de apă se naște din el, transformându-se într-o adevărată cascadă. Mixerul este fabricat din sticlă de cristal și este invizibil datorită "invizibilității" sale aproape dispare în interior.

În 2015, Axor Starck V, descris de Philippe Starck ca fiind "minimalism pur", este, este prezentată acum și într-un design clasic. Acum este disponibil în versiunea inteligentă cu fațete a gurii de scurgere. O altă opțiune nouă Porțelan, ceea ce face ca mixerul să devină una cu chiuveta. Există cincisprezece finisaje pentru bazin din care puteți alege, inclusiv auriu, cupru și bronz.

Ca și până acum, mixerul este economic la 4 l/min, fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul. Gura de scurgere detașabilă poate fi spălată în mașina de spălat vase. În timpul instalării, mânerul poate fi poziționat la dreapta sau la stânga.


Explorează alte colecții de Axor.

Citește mai mult  Patricia Urquiola creează o colecție de baie proiectată de Laufen
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: