Axor produce accesorii arhitecturale

Antonio Citterio a proiectat două noi colecții de baie pentru Axor în același timp.

Colaborarea dintre Axor ( marca premium Hansgrohe ) și Antonio Citterio ( a început în urmă cu 14 ani. Arhitectul a proiectat corpuri de iluminat, dușuri, mixere și accesorii pentru baie și bucătărie. Și la sfârșitul lunii septembrie 2014. Introduce încă două colecții noi.

Axor Citterio E cuprinde mai multe tipuri de mixere, termostate și sisteme de duș 37 de modele în total. Piesele combină linii netede și moi, margini curate și o suprafață netedă, plăcută la atingere. Comenzile sunt foarte simple și intuitive, astfel încât noutățile sunt ușor de utilizat. Forma ergonomică a robinetelor facilitează reglarea temperaturii sau a debitului, chiar și cu mâinile săpunite sau ude nu vor aluneca. Toate finisajele.. crom.

Accesorii universale- o gamă de accesorii universale: suporturi pentru prosoape, suporturi pentru săpun, cârlige, rafturi, suporturi pentru periuțe de dinți și multe altele. Designul lor laconic se va potrivi în aproape orice baie. Unele articole vor fi utile și în bucătărie. Șase finisaje diferite din care puteți alege: crom, crom negru, aur roz sau galben, nichel negru și bronz. Finisajul suprafeței este fie lucios, fie mat. În ambele cazuri, este rezistent la abraziuni și zgârieturi și foarte ușor de curățat.

În imagine: Arhitectul Antonio Citterio.


Luați în considerare celelalte colecții de AXOR.

Citește mai mult  Hansa pentru baie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: