bazine de spălare

Special pentru pasionații de gătit, Rapsel a lansat o colecție de obiecte de baie sub formă de ustensile de bucătărie și a numit-o "chef".

Marca italiană Rapsel a lansat chiuveta Chef ( din oțel inoxidabil.— bucătar ) în formă de oală- mai ales pentru cei care nu uită niciodată să gătească chiar și în baie.

Autorul modelului- Arhitect și designer Marco Merendi ( Marco Merendi )- Bucătarul a dat chiuvetei o formă de cratiță adâncă, adăugând mânere pe ambele părți ( servesc ca bare de prosoape ) și agățând o lingură și o strecurătoare în jurul marginii, în care puteți pune săpunul.

Chiuveta Chef de la Rapsel este completată de un taburet cu o "oală" similară ( cu un capac din lemn ( înăuntru se pot depozita lucruri ) cu o tavă de duș "bazin" și o oglindă rotundă, asemănătoare cu o farfurie.
Lavoarele Rapsel sunt disponibile în diferite culori din aluminiu și pot fi montate pe podea sau pe perete () piedestalul este din lemn;.

Citește mai mult  Flori de aur
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: