Bette acoperă cada de baie cu o țesătură

Bette și-a prezentat cele mai recente noutăți în materie de design la Săptămâna Designului de la Milano, iar una dintre acestea a fost o cadă de baie cu tapițerie din material textil.

La Salone del Mobile.Milano 2016 Bette și-a prezentat noul concept de design care a primit multe comentarii entuziaste din partea vizitatorilor. Acesta este conceptul BetteDesign, a cărui esență este tapițerie din material textil pe partea exterioară a corpului căzii. Materialul de tapițerie rezistent la apă, dezvoltat pentru Bette de JAB Anstoetz, conferă căzii o afinitate cu o canapea confortabilă. Conceptul va fi dezvăluit la ISH 2017 de la Frankfurt și va fi disponibil pentru comandă doar după aceea. În plus față de cadă, se va extinde și la lavoare și accesorii. În ce culori va fi disponibilă cada de baie Bette va decide în următoarele săptămâni.

Un alt produs nou Bettelux Shape, o cadă de baie ovală foarte atrăgătoare, cu o margine extrem de subțire, cu o lățime de numai 8 mm. Cada de baie, echipată cu un cadru, este completată cu accesorii potrivite. Ambele modele noi de la Bette au fost deja testate de mai multe ori.

Citește mai mult  Sergey Choban: Despre rolul personalității în designul interior
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: