Băi de aburi Jaquar group

Producătorul indian de obiecte sanitare Jaquar Group introduce o gamă de cabine de aburi care va permite o serie întreagă de tratamente de înfrumusețare și wellness fără a pierde timp și energie prețioasă.

Cabină de aburi de la Jaquar Group — este un produs cu adevărat inovator. Compania implementează o mulțime de tehnologii moderne care sunt responsabile pentru siguranță și utilizare. De exemplu, sistemul de control și protecție împotriva supraîncălzirii monitorizează temperatura. Butonul de pornire, debitul automat al apei și funcția de curățare fac ca baia să fie mai comodă de utilizat, în timp ce funcția de cromoterapie și sistemul muzical încorporat vă permit să vă relaxați și să vă destindeți pe deplin.

Baia de aburi Serie de la Artize – este un dispozitiv multifuncțional capabil să ofere un nivel ridicat de tratamente de relaxare și wellness. Cabina de aburi Serie este echipată cu dușuri speciale pentru corp și cu un duș în cascadă deasupra capului. Toate elementele cabinei au fost create cu mare grijă și atenție la detalii, iar funcția de cromoterapie sporește efectul terapeutic.

Caracteristicile seriei:

– Panou de control cu ecran tactil

– Sistem de control al temperaturii

– Dușul ( RGB ) cu lumină LED;

– Raftul de lumină ( RGB &#41 pentru accesorii de baie;

– Duș în cascadă

– Whirlpool pe ambele părți

– Un sistem de muzică

– Sistem de decalcifiere

– scurgere integrată

Baie de aburi MID Series de Jaquar Group – o completare minimalistă, dar funcțională pentru baia dumneavoastră. Dispozitivul este complet automat, astfel încât puteți uita de setări și vă puteți bucura de o experiență relaxantă.

Citește mai mult  Roca și Details au renovat băile

Caracteristicile seriei MID:

– Afișaj cu ecran tactil

– Setarea temperaturii

– Dozator automat de apă, scurgere și închidere

– Protecție la supraîncălzire

– Variații sigure ale presiunii

– Curățare automată

– Senzor de temperatură

Cabina sofisticată Smart Vapour de la Jaquar Group, inspirată de liniile drepte, se integrează perfect în interiorul băii. Este echipat cu moduri de cromoterapie și aromaterapie care vă permit să vă scufundați într-un proces de vindecare, iar funcția de protecție împotriva supraîncălzirii face ca tratamentul să fie complet sigur.

Funcțiile Smart Vapour:

– butonul de pornire

– Modul cromoterapie

– Aromaterapie

– scaun încorporat

– Golire automată

– Protecție împotriva supraîncălzirii

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: