Cabină de duș invizibilă

În încercarea lor de a urma principiile minimalismului, designerii merg uneori atât de departe încât creează obiecte care dispar literalmente în interior. Inda, de exemplu, are un "model invizibil": cabina de duș Praia 1000.

Praia 1000 de la companie Inda nu este chiar la fel ca cabina de duș obișnuită, care este adesea o "capsulă" dintr-o singură bucată.

Ar fi mai corect să o numim cabină de duș, deoarece nu are practic niciun perete despărțitor- fără pereți, fără uși, fără tavan. Excepția este Un singur panou frontal dintr-o singură bucată de sticlă încadrată pe ambele părți cu profile metalice, care este fixat pe perete cu două benzi metalice ( disponibil și în versiunea cu margini laterale mici ).

Acest lucru dă o impresie de luminozitate și face ca spațiul să pară mai puțin aglomerat. În plus, acest design vă permite să instalați cabina Praia 1000 fie împotriva unui perete, lăsând culoar pe ambele părți, fie în colțul băii. De asemenea, tava de duș "face un efort" fără a fi vizibil este la același nivel cu podeaua.Citește mai mult  Noi concepte pentru Moscow Konzept
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: