Cabine cu infraroșu B-intense

Cabinele cu infraroșu B-intense oferă energia soarelui în orice anotimp.

BWT prezintă o nouă generație de cabine cu infraroșu în România. Fabricat de Austria.

O cabină cu infraroșu nu este o saună. Scopul și scopul saunei și al cabinei cu infraroșu sunt foarte asemănătoare. Când merge la o ședință, o persoană se așteaptă să se încălzească, să transpire, să își îmbunătățească sănătatea și să se relaxeze. Dar mijloacele de atingere a acestor obiective sunt diferite și, prin urmare, și rezultatele sunt diferite.

Sauna folosește o temperatură foarte ridicată (până la 100 ° C ) este o protecție pură pentru organism împotriva căldurii.

Cabinele noastre termale B-intense oferă o temperatură ambientală plăcută ( 27-37°C ) unde corpul este încălzit din interior prin raze infraroșii. Procesul de transpirație este mai intens decât în saună, dar fără a supraîncărca organismul. Deosebit de important pentru persoanele în vârstă și persoanele cu probleme cardiovasculare.

Experiența supremă a saunei – pentru munca corporală și antrenamentul sistemului imunitar. Funcția unei cabine cu infraroșu Pentru a maximiza relaxarea, a crește circulația sângelui, a elibera tensiunea și a stimula organele interne.

Caracteristicile de B-intense. Cel mai important lucru în cabinele cu infraroșu este principiul și calitatea emițătorului. Radiatoarele unice B-intense funcționează în întregul spectru de radiații infraroșii, în timp ce majoritatea omologilor folosesc doar gama de unde lungi. Acesta este motivul pentru care b-intense garantează cea mai adâncă penetrare a căldurii.

Nu este necesară preîncălzirea camerei, ca la o saună. Compartimentul poate fi complet lipsit de orice perete ( de exemplu, modelul din seria AIR ). Dar începi să transpiri intens încă de la început. Căldura utilă vă menține cald din interior!

Citește mai mult  O lovitură de palat

Aplicații. Un design inteligent și o gamă largă de modele vă permit să vă potriviți în orice mediu, fie că este vorba de un apartament, un birou sau un hotel. Caracteristicile unice îl fac, de asemenea, o soluție excelentă pentru hoteluri, centre de wellness și fitness.

Avantajele cabinelor cu infraroșu de înaltă calitate B-intense:

  • temperatură confortabilă 27 – 37 grade
  • un emițător cu infraroșu încălzește ușor corpul din interior până când acesta transpiră abundent
  • îmbunătățirea sănătății și ameliorarea durerilor de spate
  • să se detoxifice și să se detoxifice
  • Programe personalizabile: alegerea culorilor, a muzicii, a parfumului și a modului de emitere.

Partenerul și distribuitorul Stocco în România este

BWT.

Pentru a vedea cabina în acțiune, puteți vizita noul butic BWT din centrul comercial Riga Mall:

Autostrada Novorizhskoe, la 5 km de MKAD.
Faceți o programare la telefon: +7 ( 495 ) 211-04-80.

Site:

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: