Campania Villeroy & Boch Bathroom Poetry continuă

Villeroy & Boch anunță cea de-a doua etapă a campaniei online Bathroom Poetry, lansată de designerul danez Geza Hansen.

Campania online Bathroom Poetry, pe care Villeroy & Boch trebuie să inițieze dezvoltarea băii perfecte de designer, trecând la a doua etapă. Începe anul 2016 cu designerul Geza Hansen. Inspirat de schimbarea anotimpurilor în Paris, danezul de 35 de ani a creat pentru Villeroy& Noul concept de culori Boch.

Colecția Artis de lavoare colorate oferă culori pastelate, moi, care creează accente individuale de culoare în baie. Geza Hansen este convins că nuanțele de culoare fac posibilă crearea unei varietăți de combinații în designul băii. Acestea pot fi folosite pentru a crea atât tranziții ușoare în tonuri calme de roz și alb, cât și contraste intense, de exemplu, combinând un lavoar galben aprins cu mobilier de culoare închisă.

Cele cincisprezece nuanțe pe care Gesa Hansen le-a conceput pentru gama de lavoare Artis, care este disponibilă în patru forme ( cerc, oval, pătrat și dreptunghiular ) vor crea un accent versatil și clasic în baia contemporană. Conceptul cromatic al colecției Artis a fost inspirat de stilul de viață specific parizian, de oameni și de natura urbană în timpul schimbării anotimpurilor. Rezultatul este o paletă de culori spectaculoasă, în care domină tonurile de verde proaspăt de primăvară, soarele cald de vară, nuanțele de teracotă ale toamnei și albastrul clar al iernii. Gama este completată de o serie neutră, cu trei culori universale în negru și gri.

Continuă campania de poezie în baie. Pe parcursul anului, Villeroy& Boch îi va prezenta pe următorii doi designeri care vor vorbi despre munca, inspirația și designul lor.

Citește mai mult  Villeroy & Boch face design de baie la cerere


Luați în considerare celelalte colecții de la Villeroy& Boch.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: