Cinci milimetri în baie

Robinetele plate și drepte de la Treemme Leuinetterie au fost apreciate de juriul premiului Design Plus. Premiul a fost acordat în cadrul ISH 2013.

Mixerul Cinquemillimetri are doar 5 mm ( așa se scrie numele în italiană ). Jetul de apă este larg și plat datorită unei guri de scurgere plate pe toată lungimea (spre deosebire de gura de scurgere obișnuită mai îngustă ). Pârghiile pentru controlul fluxului de apă sunt, de asemenea, realizate sub forma unor panouri subțiri. Robinet mixer Cinquemillimetri din oțel inoxidabil, pentru a fi montat pe perete sau direct pe bazin.

Robinet mixer de cinci milimetri un alt iluminator de la compania italiană Treemme Leuinetteri. În mod tradițional, face în mod tradițional accesorii de baie neobișnuite și izbitoare. În urmă cu câțiva ani, de exemplu, marca a lansat un robinet de tip balama ( cm. «Balama economică" de la 07.12.2009 ). La ISH- 2013 ( a se vedea. «Căldură și apă de la 12.03.2013 ) Mixerul ultra-subțire Cinquemillimetri a fost distins cu prestigiosul premiu Design Plus Design Award. Acesta este acordat pentru design inovator, dezvoltarea de noi materiale și tehnologii.

Citește mai mult  Panou de control
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: