Colecția Madeleine de Jacob Delafon

Brandul francez Jacob Delafon oferă o perspectivă nouă asupra băii, "dincolo de modă și de timp". Noua colecție de mobilier Madeleine reflectă estetica direcției stilistice a Modernității Clasice ( Classic Modernity ) un concept care găsește echilibrul perfect între minimalismul clasic și cel modern.

Proporții consistente, materiale și forme atent selectate, o paletă monocromă.. Aici domnește o adevărată eleganță "a la française". Un stil care va dăinui timp de zeci de ani. În ciuda tonului uneori neconvențional și îndrăzneț, fiecare element este autentic, ceea ce face ca compoziția să pară un întreg.

Noua colecție Madeleine este întruchiparea simplității rafinate. Toate obiectele din această linie au o combinație perfectă cu accesoriile de baie și o formă rafinată și elegantă. Jacob Delafon demonstrează astfel un alt fel de lux, în care caracterul practic și funcționalitatea, calitatea înaltă a manoperei și stilul francez inimitabil sunt în centrul atenției.

Colecția include dulap sub chiuvetă Dulapul de lavoar cu două sertare, oglindă retroiluminată și un dulap înalt spațios, în trei finisaje: lac alb lucios, lac alb mat și lac negru lucios.

Sertar și dulap nu au mânere obișnuite.. Acestea sunt înlocuite de mânere integrate în partea din față. Designul bine echilibrat, proporțiile precise, liniile curate, simetria, formele simple și clare ale Madeleine îmbogățesc interiorul cu o aură, făcându-l profund, tangibil din punct de vedere vizual, dar surprinzător de ușor și aerisit. Un exemplu izbitor de clasic cu un twist modern, fără a fi prea pretențios, dar cu un farmec surprinzător de simplitate și șic parizian. Atunci de ce Madeleine?? Numele colecției nu a fost ales întâmplător și evocă numeroase asocieri. Fiecare poate alege ceea ce i se potrivește cel mai bine.

Citește mai mult  Cabină de duș invizibilă

Pentru unii «Madeleine" – biscuiți franțuzești în formă de scoică, populari nu numai în Franța, ci și în alte părți ale Europei. Madeleine este renumită pentru frumusețea sa Dobândite prin intermediul lui Marcel Proust și al romanului său epic "Călătorii timpului pierdut". Madeleine a lui Proust în franceză ( fr. ) devin o metaforă, un termen fix pentru un obiect, un gust sau un miros, evocând un val de amintiri, un sentiment de nostalgie, ducându-ne înapoi la un anumit moment din viața noastră.

Noua colecție de mobilier Madeleine de Jacob Delafon Combină tradiția și farmecul francez, simplitatea și ironia. Armonioasă și elegantă, este blândă și discretă și face ca baia dvs. să arate diferit. Cu o privire nostalgică în urmă, care sparge stereotipurile, numeroasele fețe ale unui clasic încă strălucesc și explorează noi fațete într-un context modern.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: