Conceptul His & Hers de Geza Hansen

Subiectul băilor pentru femei și bărbați dă naștere la o mulțime de discuții. Ce design și accesorii ar trebui să aibă prioritate?? Ce culori sunt preferate de bărbați sau de femei?? Trebuie să se acorde atenție asemănărilor și diferențelor?

Designer Geza Hansen a examinat aceste aspecte și, în special pentru Villeroy& Boch a dezvoltat conceptul "His&" pentru ISH 2019 A ei". Aceasta se reflectă în cele două modele de baie: ele arată diferențele dintre bărbați și femei, dar nu există limite clare între ele.

Bărbat sau femeie?

«Lui& A ei" – este o piesă conceptuală în care Geza Hansen își demonstrează înțelegerea culorii ca element care creează o stare de spirit. Instalațiile reflectă ușoarele diferențe în utilizarea băii de către bărbați și femei, dar fără a separa în mod rigid stilurile și clișeele. Accentul principal Diferența de ton și utilizarea suprafețelor colorate. Baia are mai multe în comun: o femeie se poate simți confortabil în baia unui bărbat, ca un bărbat într-o "feminină".

Îmbinarea conceptelor de culoare

Conceptele de culoare reflectă, înainte de toate, individualitatea fiecărui interior. Diferența dintre "el" și "ea" și "His" nu se referă atât de mult la culorile în sine, ci la compoziția și saturația lor. Pereți, mobilier, instalații sanitare, vopsite special pentru "His&" A ei" – Totul este finisat într-o paletă de culori strălucitoare. În ambele cazuri, Gesa Hansen a folosit verdele vibrant și roșul închis pentru a crea contraste izbitoare cu albastrul și albul închis, metalul și lemnul. Cu toate acestea, schema cromatică a Hers Paleta "His" este mai caldă, paleta "His" este mai întunecată. În plus față de pereții decorați, designul băii include, de asemenea, o instalație sanitară colorată .

Citește mai mult  Showroom-ul Konzept a găzduit o petrecere în stil texan

În conceptul "Ea" Cada de baie suspendată Aveo New Generation de culoare roșu burgundia aprins, se armonizează în culoare și formă cu chiuveta de deasupra capului din colecția Memento 2.0 într-o nuanță roz pudră. În timp ce Aveo are un design moale și curbat, designul minimalist este caracterizat de linii severe . Vasul de toaletă Subway 2 este elementul complementar al colecției.0 de culoare verde smarald închis.

B "His" Chiuveta Memento 2 de lavoar deasupra capului.0 în culoarea coral pe dulapul verde Finion, pe un fundal de finisaje cu suprafață de cedru, iar WC-ul albastru închis Venticello, pe un perete de culoare rugină, completează compoziția. Benzi ornamentale din alamă.. Atracția colecției este toaleta Subway 2.

Diferențe funcționale

În ceea ce privește funcția His& A ei" "lui" este un pic mai diferit: "lui" are o design deschis și practic, toate accesoriile de baie pe care le folosește ( folosește ) în fiecare zi sunt la îndemâna lui. Spațiul de depozitare nu joacă un rol important în acest caz. Două oglinzi ( la chiuvetă și pe toată lungimea ) îndeplinesc toate cerințele. Deoarece bărbații au tendința de a face dușuri mai degrabă decât băi, Gesa Hansen a amenajat o cabină de duș Lui" O tavă mare instalată la nivelul podelei.

Pe de altă parte, "al ei" Baia este amenajată ca un adevărat budoar, confortabilă și misterioasă. O cadă de lux, un fotoliu confortabil și plante verzi deosebite creează o atmosferă liniștitoare și relaxantă. Accesoriile nu pot fi văzute, deoarece sunt ascunse în mobilier . Lângă chiuvetă se află o zonă de machiaj separată, cu o serie de oglinzi.

Citește mai mult  Oaza Art Deco

«Lui& A ei" – este un proiect de design ambițios realizat de Villeroy& Boch, care oferă o combinație de culoare și design elegant. Geza Hansen a întruchipat cu inteligență zonele masculine și feminine în compoziții colorate și versatile, creând băi confortabile pentru ambele sexe.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: