Concurs internațional de design jumpthegap®

Concursul internațional de design jumpthegap® prezintă cinci modele inovatoare pentru igienă și protecție împotriva infecțiilor.

jumpthegap® este un concurs de design de renume internațional. Pentru toate anotimpurile ( opt tradiționale ) și acesta special în pandemie, cu 26.500 de participanți din 150 de țări.

Juriul pentru concursul internațional de design jumpthegap®, organizat de Roca, în colaborare cu BCD Barcelona Design Centre ( Barcelona Design Centre ) au selectat câștigătorii unui sezon special 2020 dedicat noilor soluții, produse și servicii legate de salubritate, igienă și îngrijire a sănătății- Aspecte care ies în evidență în cadrul distribuției COVID-19.

Din 2004, concursul jumpthegap® a început să se desfășoare oferă tinerilor arhitecți și designeri posibilitatea de a se exprima și de a prezenta soluții inovatoare pentru baie. Având în vedere situația globală provocatoare cauzată de răspândirea coronavirusului, concursul și-a extins tema, concentrându-se pe concepte care vor oferi un mediu ideal pentru menținerea igienei personale în orice circumstanțe Un factor important care împiedică răspândirea coronavirusului.

Finaliștii pentru sezonul special jumpthegap® au fost autorii a cinci proiecte selectate:

1. “Bubble Bump ( Alina Pshenichnikova, România ): un dispozitiv special conceput pentru copii, care eliberează automat dezinfectant lichid sub formă de bule de săpun, transformând spălarea mâinilor într-un joc. Această soluție ingenioasă asigură mâini curate și reduce semnificativ riscul de infecție.

2. “E-Tapis" ( Hao Wang și Hanyuan Hu, China ): curățător inteligent de talpă de pantofi cu dezinfectant lichid și lumină ultravioletă.

3. “Lux" ( Juan Restrepo, Olanda ): Un sistem inteligent de dezinfecție cu ultraviolete pentru băile publice.

4. “OM" ( Rafael Vinader, Spania ): un dispozitiv special pentru igiena personală cu un distribuitor automat de gel dezinfectant și un termometru cu infraroșu.

Citește mai mult  Deschiderea showroom-ului Jacob Delafon din Sankt Petersburg

5. UVClean ( Lidia Grifts, Italia, și Ekaterina Epifanova, România ): un dispozitiv original echipat cu o cameră specială cu lumină ultravioletă pentru dezinfectarea obiectelor, cum ar fi telefoanele mobile, în timp ce utilizatorul se spală pe mâini.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: