Deschiderea noului showroom Villeroy&Boch la București

Deschiderea noului showroom în Galeria Twinstore Interiors pe 14 octombrie.

Dealer autorizat Villeroy&Boch va oferi clienților cele mai bine vândute și noile produse ale legendarului brand german: căzi de baie, toalete, sisteme de duș, chiuvete și robinete, obiecte sanitare din porțelan, mobilier și accesorii pentru baie.

Aproape toate colecțiile de mobilier de baie și obiecte sanitare de la Villeroy&Boch vor fi disponibile în showroom. Vizitatorii pot face cunoștință cu gamele emblematice ale expoziției Finion și Antheus, precum și o gamă de ceramică și mobilier de baie Metroul 3.0. Modelele cheie din noua gamă includ oglinzi și corpuri de toaletă cu oglinzi inteligente lumină, cadă de baie ergonomică și un vas de toaletă cu cadă și cap de duș Cu tehnologia inovatoare TwistFlush, care oferă rezultate ultracurate și igienice cu o eficiență excepțională a apei.

Noul showroom Villeroy & Boch este deschis pentru colaborarea cu designeri, arhitecți, studiouri și studiouri de design. De asemenea, clienții se pot bucura de condiții speciale pentru articolele personalizate și pot primi prompt produse dintr-o gamă extinsă de stocuri, o garanție oficială și serviciul producătorului.

Experții din showroom vor selecta mobilierul de baie și accesoriile de baie de la Villeroy&Boch în funcție de cerințele tehnice, astfel încât să nu fie amânate termenele de instalare din cauza unor erori de completare.

Va avea loc deschiderea oficială a noului showroom 14 octombrie 2021 la 17:00. Vizitatorii din showroom pot vedea detalii, accesorii, culori și combinații pentru a face alegerea potrivită pentru o calitate germană fiabilă și un design contemporan de la o companie cu o istorie de peste 273 de ani.

Citește mai mult  bazine de spălare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: