Designul premium al Villeroy & Boch

Villeroy & Boch prezintă colecțiile premium de mobilier de baie și obiecte sanitare.

Villeroy& Boch a prezentat mai multe colecții de baie premium care vor fi pe placul cunoscătorilor de interioare în stil clasic și retro. Colecția Hommage reprezintă o epocă de la începutul secolului XX. Aceasta include piese ceramice al căror design interpretează estetica timpului, completată de linii elegante și funcționalitate modernă. Obiectele sanitare sunt asortate cu mobilierul din diverse materiale, iar culoarea albă a acestora se potrivește de minune cu lemnul de culoare deschisă. Colecția include, de asemenea, o cadă independentă, precum și oglinzi din lemn masiv și două noi mânere de colț în culorile negru și crom.

La Belle se inspiră din arta romantismului. Acesta include mobilier lăcuit compus din diferite variante de dulapuri și piese de mobilier individuale, precum și o chiuvetă cu piedestal plat, o toaletă suspendată și un bideu suspendat. Cada La Belle din material Quaryl este disponibilă în modele încorporabile și independente și poate fi echipată cu un sistem de hidromasaj. Lavoar cu margine îngustă și cuvă adâncă, disponibil cu și fără deversor.

Lavoarul din colecția La Belle se potrivește cel mai bine cu accesoriile din colecția La Fleur. Pe lângă mânerele în formă de cruce în stil retro La Fleur classique, puteți găsi și modele conice din cristal, porțelan și cristale Swarovski . Toate robinetele sunt disponibile în crom, șampanie și auriu.

O altă inovație în sectorul designului premium Chiuvetă octogonală octogonală realizată din materialul inovator TitanCeram. Se distinge prin formele sale precise, pereții subțiri și liniile ascuțite ale marginilor, care amintesc de fațetele diamantelor. Cada de baie independentă Squaro Prestige din Quaryl are pereți subțiri și o margine îngustă. Fiecare bazin este pictat manual în fabrica germană cu lemn prețios.

Citește mai mult  Baie - încorporată!


Aruncați o privire la celelalte colecții de la Villeroy & Boch Boch .

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: