Dyson usucă mai silențios

Uscătorul de mâini Dyson Airblade V este cu 35% mai silențios.

Inginerii Dyson au dezvoltat uscătorul de mâini Dyson Airblade V, rapid, igienic și silențios. Au reușit să îmbunătățească tehnologia și să reducă la minimum turbulențele din interiorul unității, care reprezintă principala cauză a nivelului ridicat de zgomot. Testele acustice au arătat că uscătorul de mâini Dyson Airblade V este cu 35% mai silențios decât predecesorul său. Are o deschidere redusă a aerului și un motor aerodinamic Dyson V4 controlat digital: puterea sa a fost redusă la 1000 W ( față de 1600 W la modelele anterioare ). Lasă să intre mai puțin aer, dar usucă mâinile în același timp.

Uscătoarele de mâini Dyson Airblade™ au două filtre HEPA pe fiecare parte a unității. Filtrele captează până la 99,97% din particulele de mărimea unei bacterii din aer. Acest lucru oferă mâinilor un flux de aer mai uscat și mai curat, în loc de aer murdar. Și dispune de un strat antibacterian pe suprafața exterioară a corpului pentru a împiedica înmulțirea bacteriilor. Uscătoarele de mâini Dyson Airblade™ emit cu până la 79% mai puțin dioxid de carbon decât alte uscătoare și cu până la 76% mai puțin decât prosoapele de hârtie.

Citește mai mult  ROCA GROUP achiziționează compania Royo
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: