Frumoasă depărtare de Zucchetti și Kos

Atunci când doi producători de baie de top decid să se asocieze și să lanseze o colecție împreună, este cel puțin un lucru pe care trebuie să-l așteptăm cu nerăbdare. Așadar, nu este o surpriză faptul că colecția Faraway de la Zucchetti și Kos a fost lăudată de experții în design.

Colectarea în colaborare Zucchetti / Kos a fost prezentat pentru prima dată la Salonul iSaloni din Milano în aprilie 2009. Deoarece Salone del Bagno a avut loc în 2008, iar următoarea ediție este programată pentru 2010, colecția ar fi fost "pierdută" printre alte activități extravehiculare…

Zucchetti și organizarea Kos: un "cort" din material translucid ascunde obiecte din colecția Faraway.

"Idee de colecție îndepărtată – O "călătorie" în lumea spa-ului, a bunăstării și a noilor experiențe senzoriale. Am adunat o colecție de obiecte frumoase, cu forme relaxate, suprafețe pe care vrei să le atingi.

În imagine: Roberto și Ludovica Palomba, designeri

Dar nu și colecția Faraway ( colecția Faraway a lui Zucchetti și Kos a fost ținută în mare stimă de către experții în design. – «departe" )!

În octombrie, a câștigat premiul internațional Cersaie, iar expoziția Zucchetti /Kos a fost votată cea mai bună în cadrul expoziției Cersaie Ceramic Tiles and Sanitary Ware din 2009.

Patru ani de cercetare și dezvoltare au dat roade: colecția Faraway constă în 50 de tipuri de robinete, două căzi de baie, trei lavoare și 30 de accesorii și completări. În producția colecției Faraway au fost folosite zece tipuri diferite de materiale.

Pe lângă calitățile colecției semnate de Roberto&Ludovica Palomba ( Roberto&Ludovica Palomba ) designeri, profesioniștii au apreciat modul în care a fost prezentată: cortul, copacul viu și instalația de gard, Înconjurați de obiectele expuse.

Citește mai mult  Denis Venturato despre dușurile de duș

Nu este surprinzător faptul că spectacolul a primit una dintre cele mai prestigioase nominalizări la premiul internațional Red Dot Design Award la categoria "design de comunicare" ).

Vă reamintim că premiile din această categorie recunosc excelența în domeniul designului corporativ, al publicității, al mediilor interactive și al sunetului.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: