Funcționare lină și fără zgârieturi

La fel de robuste ca o mașină germană și la fel de elegante ca o bijuterie Tiffany's – noile robinete GROHE Grandera™.

GROHE Grandera™ Include mixere cu o singură manetă și cu două manete pentru chiuvete, bideuri, dușuri și căzi, precum și căști de duș și termostate. În centrul conceptului de design forma geometrică revoluționară a unei "cutii rotunde", un adevărat hibrid între dreptunghi și plăcintă. Astfel, toate produsele se potrivesc perfect cu instalațiile sanitare de orice design, rotunde sau pătrate.

Toate robinetele GROHE Grandera™ fabricat în Germania – o garanție de calitate fiabilă. GROHE încorporează, de asemenea, propria sa tehnologie GROHE în colecție. Printre acestea se numără GROHE StarLight® – protejează acoperirea produselor împotriva coroziunii, murdăriei și zgârieturilor. GROHE SilkMove® asigură că mânerele robinetelor vor funcționa fără probleme în anii următori. Și GROHE EcoJoy™ economisirea apei și a energiei ( opțiune termostat ).

Colecția GROHE Grandera™ Se adresează cosmopoliților care simpatizează cu clasicii eleganți. Nu este o coincidență faptul că robinetele de pardoseală reflectă principalul simbol al Parisului, Turnul Eiffel, iar robinetele de lavoar poartă imaginea reginei șahului Amintirea Campionatului Campionilor de la București. Jante aurite O reverență la New York și la brandul de bijuterii Tiffany's.

Explorați alte colecții GROHE.

Citește mai mult  Grupul Roca a prezentat noi produse la MosBuild 2019
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: