Grohe a organizat un cinema-brunch

Pe 25 aprilie, Grohe a reunit arhitecți, designeri și jurnaliști la Centrul Cinematografic Documentar de pe bulevardul Zubovsky pentru un film-brunch.

Dimineața a început cu căpșuni, șampanie și un discurs al criticului de film Vladimir Lyashchenko, care a prezentat fragmente de filme emblematice cu cele mai izbitoare și memorabile scene, care, potrivit regizorilor, au fost plasate în băi. În continuarea temei, Grohe a prezentat câteva videoclipuri cu cele mai recente inovații ale mărcii. Sistemul de duș Grohe AquaSymphony, capabil să transforme o baie obișnuită într-un adevărat spa, a prezentat un interes deosebit. Sistemul de duș poate simula o cascadă, o ploaie tropicală, o briză de ceață și chiar poate crea un efect de ceață. Dacă se dorește, procedura de relaxare poate fi completată cu cromoterapie și acompaniament muzical.

După proiecție, invitații au continuat cu o discuție despre film, design și noile produse ale mărcii. Admiratorii frumuseții au privit mai îndeaproape picturile artistice expuse în galeria de artă improvizată de Grohe. Picturile au inspirat designul noii colecții de robinete Essence Colors.

În fotografie: Alexandra Kudrvtseva și Alexei Bykov ( Grohe ).

În imagine: Anna Deneva ( Grohe ) Oksana Kashenko.

În fotografie: Designerul Dima Loginov.

Pe fotografie: designerii Ksenia Polozova, Nelli Alekseeva.

Citește mai mult  Metroul 2.0: O actualizare reușită
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: