Grohe și-a făcut apariția la The Sleep Event Design

GROHE este sponsor al The Sleep Event Design 2015, unde își prezintă noile produse pentru baie.

Sleep Event Design, o expoziție anuală dedicată amenajării camerelor de hotel și a dormitoarelor, a avut loc pentru a zecea oară la Londra. Printre invitații evenimentului, care a avut loc pe 24 și 25 noiembrie, s-au numărat designeri, arhitecți, decoratori și profesioniști din întreaga lume. GROHE este unul dintre principalii sponsori ai expoziției din acest an. De asemenea, a luat parte la ceremonia de decernare a premiilor European Hotel Design Awards.

Participanții la eveniment au ocazia să vadă cele mai recente inovații GROHE. La standul său, compania a putut vedea cele mai recente adăugiri la colecțiile sale exclusive GROHE: robinetele GROHE Grandera™ în culorile WarmSunset ( Pink Sunset ) și bidet GROHE Sensia® WC. De asemenea, marca și-a expus produsele ca parte a strategiei "Masters of Technology ( "Masters of Technology" ). Aplicația GROHE BestMatch™, care face posibilă alegerea unei combinații de mixer și chiuvetă cu câteva clicuri, a fost prezentată publicului în versiunea sa reînnoită.


Descoperiți celelalte colecții GROHE.


Citește mai mult  Baie - încorporată!
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: