Grupul Roca a prezentat noi produse la MosBuild 2019

Conținutul materialului
  1. Aquaton
  2. Santek
  3. Laufen
  4. Roca

Roca Group este partenerul general al secțiunii "Sanitaryware" la cea de-a 25-a ediție a expoziției internaționale MosBuild 2019. Pe o suprafață de 500 m2 de stand, vizitatorii au putut vedea produsele tuturor mărcilor pe care grupul le reprezintă în România și în țările CSI – Roca, ARMANI/Roca, LAUFEN, AQUATON, Santek și Santeri.

Aquaton

AQUATON a prezentat la standul său o campanie de imagine reînnoită. Un cunoscut designer german a participat la crearea identității corporative creative Andreas Dimitriadis, Fondator Platinumdesign. El a fost, de asemenea, creatorul noilor colecții AQUATON Pure și AQUATON Y, care au fost prezentate în premieră la MosBuild.

Un program de divertisment a fost pregătit pentru oaspeți: toți vizitatorii au putut lua parte la un atelier de parfumare și să-și creeze propria aromă unică pentru casa lor, precum și să încerce câteva cocktailuri și înghețată de la crio-barul AQUATON.

Santek

În timpul MosBuild, designerii au prezentat un catalog actualizat de ceramică sanitară rezidențială și publică, inclusiv modele de toalete suspendate pe podea și pe perete, urinale și bideuri, precum și o gamă largă de lavoare și căzi de baie acrilice și cu hidromasaj în diferite forme și dimensiuni.

Santek a prezentat produsele, care includeau atât urinale de perete fără margine, cât și urinale suspendate, cu două sisteme de spălare și funcție slim cu închidere ușoară, placa de pardoseală din ceramică Santek Uno, precum și lavoarele moderne și practice din gamele Miranda și Beverli în dimensiuni noi. O zonă separată a prezentat modelele practice de căzi de baie acrilice Santorini și Kasablanca.

Laufen

Conceptul standului MosBuild a fost menit să transmită spiritul de creativitate și inovație inerent în filosofia mărcii. Accentul a fost pus pe colecțiile realizate din materialul revoluționar SaphirKeramik, o dezvoltare unică LAUFEN care vă permite să experimentați cu grosimea și forma produselor ceramice.

Citește mai mult  Geometria terasei

Premiera Românesc a colecției emblematice LAUFEN The New Classic, dezvoltată în colaborare cu designerul olandez de renume internațional Marcel Wanders, a avut loc în cadrul expoziției. Folosindu-se de avantajele materialului inovator SaphirKeramik, el a prezentat o interpretare originală de autor a stilului clasic modern. Materialul plastic dur, puternic și totuși surprinzător de plastic a fost transformat în produse sofisticate cu un design perfect, elegant, care reflectă dinamica vieții urbane și, în același timp, boemul-chic, poetic și romantic. Gama de ceramică de un alb orbitor este perfect completată de robinetele originale, care subliniază conceptul creativ unitar.

Vizitatorii de la MosBuild au avut ocazia de a face cunoștință cu "noile clasice" ale designerului de top al momentului, precum și de a crea un videoclip dinamic cu marca colecției la standul LAUFEN din secțiunea tematică "Instalații sanitare" ( Pavilion 3, Sala 15 ). LAUFEN The New Classic a fost, de asemenea, prezentat în zona Perfect Home ( Sala 4, pavilionul 1 ) și a fost integrat în interiorul unei case mari de 400 m². Designul interior a fost propus de arhitectul rus Boris Uborevich-Borovsky, iar designul interiorului a fost creat de designeri ruși de renume. În special, baia New Classic a fost proiectată de Elena Solovieva, director de creație al biroului de artă 1/1.

La invitația lui LAUFEN, Marcel Wanders, însoțit de directorul său de creație Gabriele Chiave, a venit la București pentru a prezenta personal colaborarea cu brandul elvețian și a participa ca invitat special la programul de afaceri al expoziției. O întâlnire cu designerul olandez a avut loc pe 3 aprilie la Know how Café.

În timpul discuției HoReCa, moderată de Alexei Dorozhkin, redactor-șef al revistei de decorațiuni Elle din România, Marcel Wanders a vorbit despre percepția neconvențională a unui designer adevărat și și-a împărtășit planurile de viitor, după care a acordat un interviu la MosBuild TV și a vorbit cu cele mai importante mass-media din România.

Citește mai mult  Din țara samurailor și a florilor de cireș

Roca

Pentru noul sezon, marca Roca mizează pe tehnologie avansată, materiale inovatoare și combinații de culori originale. Gama de produse ceramice, mixere și accesorii este vizibil transformată și definește conceptul unei băi moderne, fiind totodată un mijloc de autoexprimare creativă. Ceramica sanitară este acum disponibilă în culorile Bej, Cafea, Perla și Onyx, în timp ce versiunile Titanium Black, Rose Gold și Brushed Platinum sunt disponibile pentru mixerele cu finisaje Everlux.

Conceptul creativ general al spațiului expozițional a fost acela de a sublinia legătura dintre trecut și viitor și de a transmite ideea de dezvoltare și îmbunătățire constantă. Compoziția standului Roca s-a bazat pe două colecții emblematice, elegantul stil vintage Roca Carmen și modernul Roca Beyond, în spiritul tendințelor urbane actuale.

Jucând pe contraste, Roca va prezenta la expoziție o direcție alternativă în designul produselor sale de baie – colecția surprinzătoare Roca Beyond, care reflectă filosofia viitorului. Formele minimaliste, geometria clară și conturul fluid al ceramicii din această gamă întruchipează estetica urbanismului și ritmul vieții urbane. Este produsă folosind materiale moderne de înaltă tehnologie, cum ar fi ceramica fină Fineceramic, compozitele minerale Surfex și rășina termorezistentă întărită patentată Supralit. Pentru noul sezon, colecția Roca Beyond este completată de ceramică în culorile Pearl și Onyx, de cada compactă Small Beyond Bathtub în dimensiuni de 1600×750 mm și de o serie de robinete Roca Insignia Insignia cu design special, elegante și ergonomice.

Vizitatorii standului au putut simți starea și atmosfera anilor '40 ai secolului trecut în zona colecției Roca Carmen, unde au fost interpretate melodii populare de jazz interpretate de o formație de jazz la modă. O estetică vintage, nostalgică, tradițională și contemporană, colecția iconică Roca Carmen, inspirată de legendarul bazin Roca Carmen din 1947, redescoperă farmecul și potențialul clasicilor atemporali. Produse din ceramică, inclusiv chiuvetele iconice cu piedestal, mobilier elegant, accesorii și robinete în care fiecare detaliu a fost studiat cu atenție, combinând farmecul stilului retro cu un nivel ridicat de confort.

Citește mai mult  Alexander Uglov despre tehnologia inteligentă pentru băi

Standurile Roca Group au devenit un adevărat punct de atracție pentru partenerii și vizitatorii pavilionului de accesorii pentru baie. Pentru oaspeți a fost pregătit un amplu program de divertisment. O cabină specială GIF a fost amenajată pentru a oferi fotografii animate sau machiaj într-o zonă de frumusețe separată. Muzica încântătoare, un crio-bar cu înghețată și cocktailuri, cursuri de parfumerie și minuni de micromagie prezentate de un iluzionist au atras publicul și au creat o atmosferă plăcută și creativă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: