În stil parizian: lavoarele Vox Signature de Jacob Delafon

Lavoarele sunt disponibile în trei stiluri unice, brevetate: Classic Modernity™, Mechanic Chic™ și Atelier Vintage™. Acestea nu sunt soluții stilistice, ci mai degrabă o lume pe care brandul a creat-o pentru a reuni tendințele actuale în materie de design, artă și estetică a spațiului de baie.

Designul unic al modelului Vox Signature este inspirat de arhitectura cartierului parizian.

1. Modernitate clasică™ ( Modernitatea clasică )

Classic Modernity™, "Harta Parisului"

În imagine: "Țiglă în bistroul parizian"

Atmosfera din arondismentul 7ème din Paris ( zona dintre Turnul Eiffel, Palais des Invalides, Champ de Mars și Muzeul Rodin ) pătrunde în aceste chiuvete Vox Signature. Este un amestec modern de autenticitate, stil și personalitate.

În imagine: "Pink Silk"

Există modele texturate în spiritul plăcilor de bistro franceze, un model texturat original sub forma unei hărți a Parisului și o nouă schemă de culori O nuanță subtilă de roz, ca și cum ar infuza parfumul unei flori în ritmul cotidian al unui orășean.

2. Atelier Vintage™ ( Atelier Vintage )

Atelier Vintage™, "Sigla Jacob Delafon din 1930"

Stilul acestor cochilii amintește de centrul capitalei franceze – Arondismentul 3, locul de naștere al modei franceze și locul de concentrare a haute couture. Piesa vintage mult iubită a sufletului parizian poate fi găsită aici, în piese de anticariat, ateliere renovate, lofturi reconstruite.. Unde fiecare loc are propria poveste.

Citește mai mult  Spălare într-un mod nou

În imagine: Arta împletirii viței de vie

Finisaj Atelier Vintage™ întruchipează arta vintage: gama include chiuvete care înfățișează logo-ul Jacob Delafon de la mijlocul secolului trecut ( foto sus ) și chiuvete în stil de coșuri țesute din viță de vie.

3. Mechanic Chic™ ( Industrial Chic )

Mechanic Chic™, "EVO112 Granit gri

În imagine: Cașmir moale

Fațadele fostelor fabrici pariziene din arondismentul 19, în materiale strict îmbătrânite, au inspirat designul acestor chiuvete.

Acestea combină arhitectura bine gândită a formelor cu liniile clare ale unui interior modern.

În imagine: Alb mat

Chiuvete Vox Signature în finisaj Mechanic Chic™ disponibil în trei culori:

  • Cașmir moale,
  • Alb mat natural,
  • EVO112 Granit gri.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: