Inovații pentru baie de la Roca Group la MosBuild-2018

La MosBuild 2018, Grupul Roca va prezenta noi produse de la toate mărcile prezente pe piața Românesc și CSI – Roca, Laufen, Jika, Akvaton, Santek și Santeri.

MosBuild 2018 va avea loc la Expocentre pe Krasnaya Presnya în perioada 3-6 aprilie.

Pentru prima dată, pe 3 aprilie, la Pavilionul Forum, ca parte a programului de afaceri al expoziției vor lua cuvântul reprezentanți ai mărcii elvețiene LAUFEN. Vorbitorii vor vorbi despre materialul revoluționar Saphir Keramik, care a creat o nouă tendință în designul băilor. A treia generație a colecției Sonar utilizează pe deplin acest material, făcând ca bazinele și căzile din această serie să pară aproape fără greutate, dar robuste și rezistente. Colecția a fost creată cu participarea designerului spaniol de renume mondial Patricia Urquiola și va fi prezentată pentru prima dată.

De asemenea, vor fi prezentate produse noi și inovații din colecțiile Val, Kartell by Laufen, Carmen și Beyond. Seriile de toalete cu bideu Cleanet Riva și InspiraIn-Wash vor fi prezentate separat.

Pe lângă expoziție, este planificat un amplu program educațional și de divertisment pentru partenerii companiei și pentru vizitatorii standului Roca Group.

Citește mai mult  Ploaie de recompense pentru Villeroy & Boch
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: