Inovații tehnologice în baie

În ultima vreme, au existat multe inovații tehnologice interesante ( și nu numai ) în domeniul designului de baie. De multe ori nu le folosim, pur și simplu pentru că nu știm că există. Să facem lucrurile cum trebuie!

La ce trebuie să fiți atenți atunci când vă montați accesoriile tehnologice? Este important de reținut că instalațiile de baie de ultimă generație ar trebui să fie deja instalate în timpul fazei de proiectare. Acest lucru face posibilă prevederea tuturor conexiunilor și îmbinărilor necesare și, mai presus de toate, ascunderea acestora. Nimic nu este mai nefericit decât o tehnologie de instalații sanitare și de alimentare cu apă sau de electricitate ascunsă ineptly lângă ea.

La ce trebuie să fii atent când instalezi accesorii tehnologice pentru baie? Ceea ce este important este că instalarea de obiecte sanitare de ultimă generație ar trebui să fie luată în considerare încă din etapa de planificare a proiectului de design. Acest lucru face posibilă furnizarea tuturor conexiunilor și prizelor necesare și, cel mai important, ascunderea acestora. Nimic nu este mai trist decât o instalație sanitară avansată din punct de vedere tehnologic și o conductă de apă sau de electricitate ascunsă în mod inept lângă ea.

Ascundeți

Căzile de baie

Căzi de baie de design și control prin SMS al jacuzzi-urilor. Funcțiile principale ale unui jacuzzi au fost completate cu crom și aromaterapie. Cada poate fi iluminată în diferite culori datorită corpurilor de iluminat integrate, în timp ce aparatul de aromă integrat umple aerul cu mirosuri plăcute. Unele modele sunt dotate cu radio FM și televizor. A de linii de produse ale companiei Victory Spa acestea sunt chiar echipate cu un sistem care vă permite să controlați funcțiile căzii prin SMS.

Citește mai mult  Echipa 7 amenajează o baie cu Keuco

Designerii nu obosesc niciodată să încerce diferite materiale pentru căzi de baie. "Cada de baie invizibilă" este o evoluție recentă, aproape în întregime din sticlă transparentă, precum și o cadă de baie elegantă din sticlă transparentă… beton.

Designerii experimentează nu numai cu materiale, ci și cu formele căzilor de baie, depășind geometria obișnuită.

Dușuri

Apă colorată și ploi tropicale. dușurile cu un diametru mai mare al capului de duș câștigă în popularitate. Acestea permit să te bucuri de o ploaie caldă și relaxantă în propria baie. Și unii producători fac capete de duș cu iluminare cu LED-uri.

Dușurile de astăzi pot fi echipate cu un sistem de iluminare care schimbă culoarea apei pe măsură ce aceasta curge.

San ceramică

Toalete extraordinare. Acum, obiectele sanitare sunt "de sine stătătoare" rezolvă problema murdăriei și a mirosurilor. Multe companii produc toalete, lavoare și căzi de baie cu filtru pentru obiecte sanitare. Standardul ideal oferă un strat antibacterian pentru scaunele de WC. Și într-unul dintre intervale IDO cisterna are o unitate de împrospătare integrată, care menține curată tigaia. Aproape că nu există limite pentru ceea ce pot face astăzi vasele de toaletă de înaltă tehnologie. Ei "știu cum să facă" totul: ridică automat capacul atunci când se apropie o persoană și chiar lasă apa să se scurgă singură. Dar nu există multe exemple de acest tip pe piața Românesc, deoarece cererea pentru ele nu este încă ridicată.

Robinete

Termostat și alte inovații pentru robinete. Cea mai frecventă inovație din această categorie – termostat. Acesta menține apa la temperatura potrivită, indiferent de diferențele de presiune din conducte. O altă tehnologie interesantă funcționare fără atingere: apa curge imediat ce vă apropiați mâinile de robinet.

Citește mai mult  Cele mai rapide 5 mașini de spălat rufe

Aproape totul a devenit electronic: comenzile pentru robinetul de amestecare, baia cu hidromasaj sau cabina.

LED-uri. Sursele de lumină miniaturizate permit producătorilor să își imagineze. Pe de o parte, LED-urile luminoase facilitează iluminarea interiorului cabinei de duș. Într-o altă fotografie: ( vezi foto ).

În imagine: cabină de duș Sprinter S.Lumina din fabrică Sprinz.

Oglinzi de baie

Suprafață fără ceață și oglindă TV. Progresul a adus cu el o soluție la eterna problemă a oglinzilor de baie aburite. Acest lucru este rezolvat prin încălzirea suprafețelor reflectorizante Modelul este disponibil, de exemplu, pe.. Grohe. Devi oferă seturi de încălzire pentru saună care pot fi poziționate în spatele oglinzii. Un alt rafinament legat de oglinzi iluminat încorporat. Cu ajutorul LED-urilor de sub sticlă, suprafața se poate ilumina în toate tipurile de culori.

Dar cea mai surprinzătoare inovație în acest domeniu este Oglindă cu ecran TV. Un gadget care îi va economisi mult timp celui care îl poartă. La urma urmei, îi ajută pe bărbați să combine vizionarea știrilor de dimineață cu bărbieritul, în timp ce femeile pot face același lucru cu machiaj.

Oglinzile de baie de astăzi pot avea chiar și un televizor sau un player de muzică încorporat.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: