Jacob Delafon a găzduit o seară franțuzească

Evenimentul brandului francez Jacob Delafon a avut loc în sala confortabilă a loftului Denisovsky Deluxe din București pe 27 aprilie și a reunit designeri, arhitecți și reprezentanți ai presei.

Tema principală a serii franceze a fost reprezentată de tehnologiile inovatoare ale lui Jacob Delafon pentru baie și spațiul de duș. O ambianță franțuzească plăcută îi aștepta pe oaspeți cu băuturi și băuturi răcoritoare Temele principale ale serii franțuzești au fost tehnologiile inovatoare de baie ale lui Jacob Delafon și la française, oportunitatea de a fi fotografiat și de a petrece timp cu mimi amuzanți, muzică și decoruri franțuzești romantice. Motivele franțuzești au fost completate de expunerea produselor mărcii: cadă Elite, cadă Bain-Douch Neo și instalația cu gama de tăvi de duș Flight Neus în diferite dimensiuni și culori, precum și noul set de duș Ecrin cu un panou decorativ, robinete integrate și raft pentru accesorii au fost integrate în spațiul mansardei.

Partea de informare a serii a continuat cu o prezentare a istoriei dezvoltării și evoluției obiectelor sanitare Jacob Delafon. Maxim Morozov manager de marketing Jacob Delafon în România- i-a prezentat pe vorbitori invitaților serii Colegii de la biroul francez al Jacob Delafon: dna Pascale Delplass, Senior Marketing and Communications Manager, și dl Thierry Develly- manager de produs pentru băi și dușuri. Aceștia au dezvăluit câteva fapte interesante despre istoria obiectelor sanitare Jacob Delafon și despre realizările sale de-a lungul celor 128 de ani de existență.

Marea noutate este colaborarea lui Jacob Delafon cu celebrul creator de modă parizian Alexis Mabille ( Alexis Mabille ). Creatorul de modă a dezvoltat o nouă colecție de obiecte sanitare special pentru brandul. Acesta va fi prezentat publicului larg la Paris Maison et Objet în septembrie 2017.

Citește mai mult  Jacob Delafon vă invită la o călătorie

După prezentare, oaspeții se pot bucura de un bufet și de divertisment.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: